Den 25.november 2020. Hvidovre
Sundhedsprisen 2020 Hvidovre.

Hæder for et stort virke

Lisbeth Pedersen modtager Hvidovre Kommunes

Sundhedspris 2020

Lisbeth Pedersen har været turleder i Cyklistforbundets Brøndby-Hvidovre Afdeling siden 2012 og har i årene været en vedholdende leder af både de månedlige cykelture "Ud i det Blå" - og enkeltstående ture til seværdige turmål.

Lisbeths ture tager udgangspunkt i Hvidovre og nærmeste omegn og tager hensyn til de enkelte deltageres træning og fysik. Turenes længder, hastigheder og destinationer gør, at turene tydeligvis er for alle, som har en cykel. Alle deltagere får motion og frisk luft og kan også nyde turenes sociale aspekt, ikke mindst i de indlagte pauser, hvor turens fællesskab fremmes, og de medbragte forfriskninger indtages.

Ved turene ”Ud i det Blå” vælger deltagerne selv rute og turmål. Og i ”bedre tider” har turene ”Vi Cykler Sammen” afsluttet med kaffe / te og en hygge stund i sundheds-centrets lokaler.

Lisbeths opgaver er løst fuldt ud frivilligt. Turene er gratis at deltage i. Der kræves ikke tilmelding. Og deltagerne er ikke forpligtet på anden måde.

Lisbeths engagement ved cykelturene har været med til at fremme bevægelse og sundhed i Hvidovre og omegn - på tværs af både geografiske og aldersgrænser.

Hvidovre Kommunes anerkendelse af Lisbeths aktiviteter blev overrakt på Hvidovre Rådhus, den 25. november. Grundet gældende coronarestriktioner kunne deltagelse desværre kun ske efter indbydelse.

Tak til Lisbeth for sit store arbejde. Og tillykke med en fortjent hæder.
For Brøndby-Hvidovre Afdeling. John Barber, formand

Tjek følgende link for billeder (og tekst) fra overrækkelsen.
Overrækkelsen af Sundhedspris 2020 Hvidovre