Bliv samarbejdskommune

Som samarbejdskommune på en af vores kampagner får I nye muligheder for at fremme cykling og styrke børn og voksnes sundhed blandt borgere i egen kommune samt højne jeres bæredygtige profil.

En lang række kommuner vælger hvert år at blive samarbejdskommune på en eller flere af vores årlige og landsdækkende kampagner rettet mod både børn og voksne: Børnehavekampagnen Vi kan cykle!, skolekampagnen Alle Børn Cykler og kollegakampagnen VI CYKLER TIL ARBEJDE

Som samarbejdskommune får I medejerskab til en kampagne, og I får let tilgængelige værktøjer og inspiration til, hvordan I kan bruge kampagnen i jeres eksisterende indsatser. I bestemmer selv, hvor stor jeres indsats skal være.

Vi hjælper for eksempel med at:

  • Udsende målrettede invitationer til virksomheder eller skoler i lokalområdet underskrevet af borgmesteren og med kommunen som medafsender

  • Holde styr på kampagneresultater

  • Udtrækning af lokale vindere

  • Produktion af materiale

Det er enkelt og billigt at være samarbejdskommune, og Cyklistforbundets dygtige kampagnefolk står til rådighed som sparringspartner og praktisk koordinator.

Kontakt vores kampagnemedarbejdere eller ring til os på 33 32 31 21 for mere info.

Læs også

Til kommuner

Børn cykler, når voksne skaber mulighederne. Se vores tilbud og anbefalinger til at styrke børnecykelkulturen lokalt.

Gå til oversigten

Det mener Cyklistforbundet

Se, hvad vi mener om cykelhjelm, elcykler, cykelparkering, trafiksikkerhed for cyklister og andre aktuelle emner.

Se Cyklistforbundet mener

Alle Børn Cykler Alliancen

Vi har som land brug for, at børn får cyklen ind i deres liv fra tidlig alder. Alle Børn Cykler Alliancen vil vende udviklingen med stadig færre børnecyklister. Nye faldende tal for børns cykling viser alvoren bag initiativet.

Læs mere