Opret en lokal afdeling

Cyklistforbundet har lokale afdelinger og lokale repræsentanter over hele landet. Hvis Cyklistforbundet ikke er repræsenteret i din kommune, hjælper vi dig med at oprette en lokal afdeling eller blive lokal repræsentant.

Opret en lokal afdeling

  1. Hvis du vil oprette en lokal afdeling, beder vi dig henvende dig til landsformanden eller vores sekretariat

  2. Det er en god ide at være en initiativgruppe på 4 - 6 medlemmer, der udarbejder vedtægtsforslag og indkalder til en stiftende generalforsamling (se forslag til vedtægter i en lokalafdeling)

  3. Vi hjælper med en liste over medlemmer i din kommune og hjælper også med at sende invitation til stiftende generalforsamling - evt. også forinden med invitation til at deltage i initiativgruppe

  4. Orienter gerne pressen forud for den stiftende generalforsamling, så de kan fortælle om det. Læs mere om hvordan i vores håndbog til frivilligt arbejde

  5. På generalforsamlingen vil der deltage en repræsentant for hovedbestyrelsen eller Cyklistforbundets ledelse, som kan fortælle lidt om Cyklistforbundet i almindelighed.

Bliv lokal repræsentant

Kontakt Cyklistforbundets sekretariat, hvis du gerne vil være Cyklistforbundets lokale repræsentant eller bare ønsker at høre mere om, hvad det indebærer.

Læs også

Afdelinger og repræsentanter

Cyklistforbundet er tilstede over det meste af Danmark. Se, hvor vi har afdelinger og repræsentanter.

Find en afdeling

Frivillighåndbogen

Skal det være nemmere at cykle der, hvor du bor? Med vores håndbog kommer du godt i gang med frivilligt arbejde og med at gøre en forskel.

Se håndbog til frivilligt arbejde

Få indflydelse

Cyklistforbundet er en demokratisk organisation, hvor du kan få indflydelse på flere måder.

Sådan får du indflydelse