Det tilbyder vi:

Bliv certificeret som Cykelvenlig Arbejdsplads CFE 2030

Cykelvenlig Arbejdsplads CFE 2030 er en certificering efter europæiske standard tilpasset danske virksomheder og større offentlige arbejdspladser. Den hjælper jer med at arbejde systematisk og målbart med transport og mobilitet, så I kan gøre arbejdspladsen mere attraktiv for nuværende og potentielle medarbejdere, leverandører og kunder.

Læs mere

Inkluder medarbejdercykling i jeres CSRD-rapportering

Cyklistforbundets vejledning viser, hvordan I som virksomhed kan rapportere på medarbejdertransporten i overensstemmelse med kravene i det nye CSRD-direktiv - og hvordan I med enkle initiativer kan fremme cykling og nedbringe virksomhedens CO2-aftryk.

Læs mere

Undersøg potentialet for mere cykling blandt medarbejderne

Sæt fokus på mobilitet og sund transport med en undersøgelse af medarbejdernes transportvaner. Undersøgelsens viden og data hjælper jer med at flytte medarbejdere fra bil til cykel.

Læs mere

Sæt skub i et sundt fællesskab med VI CYKLER TIL ARBEJDE

Cyklistforbundets forårskampagne har fået tusindvis af kollegaer op på cyklerne siden 1997. VI CYKLER TIL ARBEJDE kører hvert år i hele maj, og spreder cykelglæde og fællesskab på arbejdspladser i hele Danmark.

Læs mere på vcta.dk

Bliv firmamedlem og bak op om cykelsagen

Cyklen er en vigtig del af svaret på de store udfordringer, som vi som samfund kæmper med: Alt for mange danskere dør for tidligt på grund af inaktiv livsstil. Vejene i og omkring de store byer er sandet til i køer og trængsel. Kloden er truet af massive klimaudfordringer. Bliv firmamedlem i Cyklistforbundet og støt vores arbejdet for at bruge cyklen som løftestang til en sundere og grønnere verden.

Læs mere om firmamedlemskab

Book os til rådgivning

Vi støtter virksomheder og offentlige institutioner i arbejdet med at gøre det nemt og attraktivt for medarbejderne at vælge cyklen til og fra arbejde – og vi hjælper jer med at afklare, om ladcykler eller almindelige cykler kan spille en (større) rolle i jeres opgaveløsning.

Læs mere

Oversigt over cykelvenlige løsninger

Cyklistforbundets oversigt over udbydere af cykelvenlige løsninger til arbejdspladser. Find fx leasing- og lånecykler, levering på cykel, cykelservice og ladcykelproducenter.

Gå til udbyderkataloget
Tak til jer, fordi I har fået den pragtfulde idé med at tilskynde folk til at cykle til arbejde. Det var det, der fik mig til at starte med at cykle for snart 14 år siden. Tak, fordi I har givet mig en sund vane, som giver mig en indsprøjtning med lykke og velfærd, hver dag jeg cykler.Delia, deltager i VI CYKLER TIL ARBEJDE

4 gode grunde til at bruge cyklen

Spar tid:

I kommer hurtigt gennem byen og skal ikke bruge tid på at lede efter parkeringspladser

Mere sundhed:

Med cyklen bruger I transporttiden til at få motion og frisk luft

Spar penge:

Sig farvel til parkeringsafgifter, bilforsikring og dyre værkstedsregninger

Glade kunder:

I slipper for at sidde i bilkø og er hurtigere fremme hos kunden

Kontakt og pristilbud

For yderligere information eller et pristilbud beder vi dig kontakte vores virksomhedskonsulent Trine Stig Mikkelsen på trine@cyklistforbundet.dk eller telefon 4070 8358.