Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gode vilkår for cyklister kommer ikke af sig selv. Cyklistforbundet arbejder målrettet og vedholdende for at sætte cyklen højt på den politiske dagsorden og skabe et cykelvenligt samfund.

Hold dig opdateret på cykelområdet med vores månedlige nyhedsbrev.

I Nyhedsbrevet Pedalkraft får du guides og tilbud til livet som cyklist samt nyt fra vores arbejde med cykelsagen. Nyhedsbrevet udkommer ca. en gang om måneden.

Tilmeld dig Nyhedsbrevet Pedalkraft her:

*skal udfyldes
Er du medlem af Cyklistforbundet?
Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet via afmelder-linket nederst i nyhedsbrevet. Vi registrerer din mail-adresse samt - hvis du opgiver det - dit navn, postnummer og fødselsår. Hvorfor og hvordan vi passer på dine data, kan du læse i vores persondatapolitik.

Alle Børn Cykler Prisen går til specialklasselærer i Stenløse

Lonni Pia Tyrrell fra specialdelingen på Lærkeskolen i Stenløse giver gennem brug af cyklen selvtillid, frihed og højere selvværd til en gruppe børn, der ikke altid har det let. Det gjorde hende til modtager af Alle Børn Cykler Prisen, der uddeles af Cyklistforbundet, Novo Nordisk Danmark og Alle Børn Cykler Alliancen.

Læs mere

31. oktober 2023

Cykel-ildsjæl fra Taastrup er Årets Cykeldynamo i Danmark

Med tre ’inspirationsskoler’ i Høje-Taastrup Kommune gør Årets Cykeldynamo 2023 en helt særlig indsats for at få flere børn til at cykle.

Læs mere

I værkstedet for Ukraine

I halvandet år har Cyklistforbundet indsamlet og uddelt cykler til ukrainske flygtninge i Danmark gennem initiativet Giv en cykel. Næsten 3.000 cykler er blevet uddelt – mange af dem til ukrainske børn. Det er lokale, frivillige cykelformidlere, der står for at indsamle cyklerne. Nogle af dem sætter også cyklerne i stand.
Vi har mødt dem i henholdsvis Malling og Tinglev.

Læs mere

Læs også

Bliv medlem

Meld dig ind i Cyklistforbundet

Vælg mellem et almindeligt medlemskab, et digitalt medlemskab for unge, et hustandsmedlemskab, et seniormedlemskab, et gavemedlemskab og et firmamedlemskab.

Meld dig ind

Støt cykelsagen

Støt cykelsagen - og træk det fra i skat

Støt med et valgfrit beløb. Giv et medlemskab i gave. Betænk cykelsagen i dit testamente. Du kan støtte Cyklistforbundets arbejde for bedre forhold for cyklister på mange måder.

Læs mere

Bliv medlem

Bliv firmamedlem

Bliv en del af cykelsagen - hverdagens cykelture giver færre sygedage hos medarbejderne, færre biler på vejene og en mere klimavenlig verden.

Mere om firmamedlemskab