Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Gode vilkår for cyklister kommer ikke af sig selv. Cyklistforbundet arbejder målrettet og vedholdende for at sætte cyklen højt på den politiske dagsorden og skabe et cykelvenligt samfund.

Hold dig opdateret på cykelområdet med vores månedlige nyhedsbrev.

I Nyhedsbrevet Pedalkraft får du guides og tilbud til livet som cyklist samt nyt fra vores arbejde med cykelsagen. Nyhedsbrevet udkommer ca. en gang om måneden.

Tilmeld dig Nyhedsbrevet Pedalkraft her:

*skal udfyldes
Er du medlem af Cyklistforbundet?
Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet via afmelder-linket nederst i nyhedsbrevet. Vi registrerer din mail-adresse samt - hvis du opgiver det - dit navn, postnummer og fødselsår. Hvorfor og hvordan vi passer på dine data, kan du læse i vores persondatapolitik.

13. juni 2024

"Vi cykler til arbejde" sparede samfundet for næsten 70 mio. kroner

På landsplan satte 57.484 deltagere sig i sadlen og tilbagelagde sammenlagt over 9,8 millioner kilometer i årets 'Vi cykler til arbejde'. Samfundsgevinsten ved det er enorm.

Læs mere

30. maj 2024

Brug nu cyklen i skolen

Det er nemt at integrere cyklen i undervisningen, men alt for mange skoler glemmer det. Med vores gratis skolekampagne, Alle Børn Cykler, hjælper vi elever og lærere godt på vej. Kampagnen kører 2.- 15. september, og tilmeldingen er åben nu.

Læs mere

29. maj 2024

Alle Børn Cykler er en del af cykelkulturen

På Taastrup Realskole har cykling høj prioritet, og eleverne glæder sig hvert år til at være med i Cyklistforbundets gratis skolekampagne, Alle Børn Cykler.

Læs mere

Læs også

Bliv medlem

Meld dig ind i Cyklistforbundet

Vælg mellem et almindeligt medlemskab, et digitalt medlemskab for unge, et hustandsmedlemskab, et seniormedlemskab, et gavemedlemskab og et firmamedlemskab.

Meld dig ind

Støt cykelsagen

Støt cykelsagen - og træk det fra i skat

Støt med et valgfrit beløb. Giv et medlemskab i gave. Betænk cykelsagen i dit testamente. Du kan støtte Cyklistforbundets arbejde for bedre forhold for cyklister på mange måder.

Læs mere

Bliv medlem

Bliv firmamedlem

Bliv en del af cykelsagen - hverdagens cykelture giver færre sygedage hos medarbejderne, færre biler på vejene og en mere klimavenlig verden.

Mere om firmamedlemskab