Brug os

Cyklistforbundets tilbud til virksomheder

I Cyklistforbundet har vi mange års erfaring med at støtte virksomheder og offentlige arbejdspladser, der ønsker mere sund transport, mere effektiv mobilitet og mere grøn omstilling. Vi tilbyder bl.a. Cykelvenlig Arbejdsplads CFE 2030-certificering, vejledning i at inddrage cyklen i CSRD-rapporteringen og motionskampagnen VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Læs mere

Book Cykellegekorpset

Cykelleg hjælper børn til at blive cykelglade og cykelsikre børnecyklister. Book Cyklistforbundets cykellegekorps til et fagligt inspirationskursus for pædagoger og lærere eller til et sjovt børne-arrangement, der sætter fokus på børn, cykling, sikkerhed og sundhed.

Book Cykellegekorpset

Brug vores kampagner

Vi har med Vi kan cykle!, Alle Børn Cykler og Vi cykler til arbejde gode og årlige cykelkampagner til førskolebørn, skolebørn og voksne.

Læs om kampagnerne

Bliv samarbejdskommune

Som samarbejdskommune får I nye muligheder for at fremme cykling og styrke børn og voksnes sundhed blandt borgere i egen kommune.

Læs om samarbejdskommuner

Bliv samarbejdspartner

Som privat eller kommunal samarbejdspartner bliver I en del af den sunde og klimavenlige cykelsag.

Det vil jeg vide mere om

Få en annonce i CYKLISTER

CYKLISTER Danmarks største cykelmagasin. Det udkommer fire gange årligt og går ud til blandt andet alle Cyklistforbundets medlemmer.

Læs om annoncering i Cyklister

Læs også

Bliv firmamedlem

Bliv en del af cykelsagen - hverdagens cykelture giver færre sygedage hos medarbejderne, færre biler på vejene og en mere klimavenlig verden.

Mere om firmamedlemskab

Bliv samarbejdspartner

Som privat eller kommunal samarbejdspartner bliver I en del af den sunde og klimavenlige cykelsag.

Det vil jeg vide mere om