Børn cykler, når voksne skaber mulighederne

Her finder du vores tilbud og anbefalinger til kommuner, der ønsker at styrke børnecykelkulturen blandt kommunens børn. Se for eksempel det digitale idekatalog, som guider jer til at komme godt fra start med en cykellegebane.

Bliv samarbejdskommune på en kampagne

Som samarbejdskommune på en af vores kampagner får I nye muligheder for at fremme cykling og styrke både børn og voksnes sundhed blandt borgere i egen kommune samt højne kommunens bæredygtige profil.

Læs mere om at være samarbejdskommune på Cyklistforbundet.dk/samarbejdskommune

Styrk børnecykelkulturen med cykellegebaner

At blive sikker på en cykel skal trænes, og det kan man på en af Cyklistforbundets cykellegebaner. Vi har samlet erfaringerne med at udvikle højkvalitetsbaner i et digitalt idékatalog, der skal inspirere og støtte kommuner i at anlægge en højkvalitetscykellegebane.

Gå til det digitale idékatalog på Cyklistforbundet.dk/cykellegebaner

Book Cyklistforbundet Cykellegekorps

Gode vaner skal grundlægges tidligt. Vores cykellegekorps hjælper børn til at blive glade og sikre børnecyklister.

Læs mere om korpset på Cyklistforbundet.dk/cykellegekorps

Læs også

Til skoler og daginstitutioner

Børn cykler, når voksne skaber mulighederne. Se vores tilbud og anbefalinger til pædagoger og lærere.

Gå til oversigten

Viden og værktøjer

Cyklistforbundet udvikler løbende værktøjer til kommuner og skoler, der ønsker at arbejde med cykelfremme. Cyklistforbundet gennemfører også undersøgelser, der giver ny viden til arbejdet med cykelfremme. Find det hele her.

Gå til Viden og Værktøjer

Book Cykellegekorpset

Cykelleg hjælper børn til at blive cykelglade og cykelsikre børnecyklister. Book Cyklistforbundets cykellegekorps til et fagligt inspirationskursus for pædagoger og lærere eller til et sjovt børne-arrangement, der sætter fokus på børn, cykling, sikkerhed og sundhed.

Book Cykellegekorpset