Foto: Niclas Jessen / Visitdenmark

26 små cykelferier

De danske Panoramaruter byder på oplevelser og eventyr for enhver smag.

En af de måske mest fantastiske ting ved at tage på cykelferie er, at du selv bestemmer. Om turen skal være kort eller lang, hurtig eller langsom – og hvilken type oplevelser, du helst vil have på vejen.

Før i tiden kunne det godt være lidt af et detektivarbejde at finde netop den tur, som bedst tilfredsstillede ønskerne. Men med Panoramaruterne er det hele blevet noget enklere.

De 26 ruter tager alle udspring i to hovedruter: Vestkystruten, som strækker sig hele vejen langs Vesterhavet fra Skagen til den tyske grænse – og København-Berlin-ruten, som begynder i hovedstaden og ender i Gedser med mulighed for at fortsætte over bæltet og videre ned gennem Tyskland.

Vælg en dagstur - eller flere

Hver Panorama-rute er en overkommelig oplevelsestur fra kysten, ind i landet og tilbage til kysten igen med fokus på natur, kultur eller noget helt tredje.

Ruterne er mellem 18 og 49 km og kan alle gennemføres på en dagstur. Hvis du har mod på en lidt længere tur – eller har mere end én lyst, som skal styres undervej, så kan du naturligvis sammensætte et helt forløb over flere dage.

Dét kan du gøre

Emneord: Turisme, Ture