48
1686

Det siger loven om reflekser til cyklen

Reflekser er næsten lige så vigtige som lygter, men det tænker mange ikke over. I loven er der meget præcise krav til hvilke reflekser, der skal sidde hvor på cyklen.

Derfor er reflekser vigtige 

Når en cykel rammes af stærkt lys fra en bil, ser bilisten ofte reflekserne tydeligere end cykellygterne. Reflekserne i hjulene gør desuden, at cyklisten bedre ses fra siden. Derfor er reflekser vigtige. Cyklen skal være udstyret med de lovpligtige reflekser uanset tidspunktet på døgnet.

Almindelig cykel: Hvilke reflekser er lovpligtige? 

 • En rød refleks bagpå (katteøje).
 • En hvid refleks foran.
 • I hvert hjul: Mindst én gul refleks, der er synlig fra siden, eller en hvid refleksstribe på siden af dækket eller fælgen.
 • Mindst to gule reflekser, der bevæges under kørsel, og som er synlige bagfra. Det vil typisk være pedalreflekser.

Cykel med mere end to hjul: Hvilke reflekser er lovpligtige? 

 • To bagudvendte, røde reflekser, der skal sidde højst 40 cm fra cyklens yderkant og med en indbyrdes afstand på mindst 60 cm.
 • To fremadvendte, hvide reflekser, der skal sidde højst 40 cm fra yderkanten og med en indbyrdes afstand på mindst 60 cm.
 • Mindst én gul refleks i hvert hjul eller en hvid refleksstribe på siden af dækket eller fælgen.
 • Mindst to gule reflekser, der bevæges under kørsel, og som er synlige bagfra. Det vil typisk være pedalreflekser.

Godkendte reflekser

De lovpligtige reflekser skal have særlige godkendelsesmærker, som sikrer, at de lever op til bestemte standardkrav. Cykelreflekser må kun sælges, hvis de har disse godkendelsesmærker. Selvklæbende refleksstrimler har ikke de krævede godkendelsesmærker og opfylder derfor ikke kravene til lovpligtige reflekser.

Ekstra reflekser

For at blive endnu mere synlig kan man supplere de lovpligtige reflekser med ekstra reflekser på cykel, tøj og tasker. Reflekser på selve cyklen skal følge 'farvekoden' for de lovpligtige reflekser: Hvid fremad, rød bagud og gul til siden og på bevægelige dele.

En fordel ved reflekser på tøj og tasker er, at de følger med, når man stiger af cyklen. Der findes også overtøj og tasker, som er syet af reflekterende stof.

Vedligehold dine reflekser 

Reflekser på tøj og tasker kan slides op allerede efter et års brug. Svenske Barnolycksfallsfonden har lavet undersøgelser, der viser, at reflekser på jakker kan miste evnen til at reflektere lys efter bare et år. Derfor kan de ellers smarte reflekser give en falsk tryghed. De bliver simpelthen slidt af omgivelserne.

Tjek derfor jævnligt, at de virker, og husk at supplere med andre reflekser. Det er fx en god idé også altid at have en god gammeldags refleksbrik i lommerne.

Husk også, at reflekser skal vaskes engang imellem.

Læs også

 

Skriv en kommentar

Skriv på afdelingens side

Opret en profil - det tager 30 sekunder

48 kommentarer

 • Af U.B.Martinussen 9. maj 2012
  Der stod lige det jeg søgte.
 • Af Line Hviid, Webredaktør, Cyklistforbundet 9. maj 2012
  Det er vi sørme glade for at høre :o)
 • Af Flemming Jacobsen 28. maj 2012
  Der stod hvad jeg søgte, men hvad gør man på en racercykel med klikpedaler?
 • Af allan konsulent cyklistforbundet 30. maj 2012
  tjaa hvad gør man med klikpedaler, mig bekent findes der ikke noget refleks der passer på klikpedaler, så som du sikkert ved vælger de fleste den ulovlige løsning og kører uden reflekser. hvis man vil køre lovligt (og det vil man selvfølgelig) så må man være kreativ med en standard pedalrefleks og noget araldit, man kan evt også lime reflesen på pedalarmen, strengt taget ikke lovligt, men det giver samme effekt.
 • Af Hanne Jakobsen 3. juni 2012
  Har lige købt ny cykel, forhandlerne har ikke monteret de gule reflekser, men i stedet er der monteret to af disse "stænger" på hvert hjul. Er det lovligt at køre med disse
  http://www.bike4you.dk/product_info.php/products_id/1319925286

 • Af A. Larsen 4. juni 2012
  Med klikpedaler, kan man vel montere en godkendt gul refleks bag på skoen, kan man ikke? Skoen sidder jo fast i pedalen, og er således (med lidt god vilje) en del af cyklen. Den kan ses bagfra og bevæger sig op og ned, når man cykler :o)

  @Hanne Jakobsen: Stængerne til at sætte i egerne er lovlige såfremt alle eger på begge hjul er forsynet med dem. Så svarer de til at have reflekterende fælg- eller dæksider. De kan købes i Aldi for tiden. 50,- pr. hjul :o)
 • Af allan carstensen cyklistforbundet 5. juni 2012
  @ A Larsen og Hanne , mjo reflekser på skoene vil man sikkert ikke få en bøde for da de vil have samme effekt som en refleks på pedalen. vedr refleks stængerne i hjulene: hvis det er de stænger jeg tænker på, mener jeg ikke de kan gøre det ud for den lovpligtige refleks fordi den er hvid/grå. I følge reglerne (som se ovenfor) skal refleksen være gul hvis den monteret på egerene. hvid refkeks accepteres kun hvis det er en komplet ring enten på dæk eller fælg. En fleksibel tolkning ville selvfølgelig kunne være at 36 af de reflekterende stænger i bevægelse vil kunne se ud som en komplet ring, men hvis betjenten er krakilsk vil det kunne give bøde.
 • Af A. Larsen 5. juni 2012
  Der står på pakken at de opfylder lovens krav, såfremt de er monteret på samtlige eger i begge hjul. Når man tager et billede af cyklen i dagslys, indendøre, med blitz fra en mobiltelefon fremstår reflekserne næsten som en komplet ring, og er langt mere tydelige end eks de hvide dæksider :o)

  Jeg skrev en mail til østjyllands politi ang. pedalerne (jeg har nemlig samme problem) og fik følgende svar:

  "Kravet er reelt ikke opfyldt, idet der i lovteksten står, at cyklen skal være forsynet med refleks.

  Som du selv foreslår, kan en refleks monteres på pedalarmen, evt. på begge sider. De er så bevægelig og vil kunne ses stort set hele tiden.

  Jeg har ikke selv bedre forslag." Citat slut.

  Øv bøv, jeg synes ellers idéen var god, men en sko der er klikket fast i pedalen, kan åbenbart ikke sidestilles med en del af cyklen.
 • Af J Schmidt 10. juni 2012
  Til visse klikpedaltyper findes der refleksadapter som kan påmonteres pedalen. F.eks: http://www.bike-discount.de/shop/k530/a9004/pedalaufsatz-mit-reflektoren-sm-pd22.html
  Ellers kan jeg også anbefale Reflexite tape på pedalarmen. Den findes i rød/hvid/gul, så der er rig mulighed for at dække cyklen med reflekser:-).
 • Af D Norup 17. juli 2012
  Har set at man kan få refleks klistermærker i rød og hvid, er de godkendte til brug som eneste refleks på cykler?
 • Af Allan Carstensen cyklistforbundet  19. juli 2012
  hej D Norup
  Der er ikke noget til hinder for at klistermærker kan godkendes, men jeg kender ingen der er.

  Men det er egentlig også et spørgsmål om producenterne har nogen interesse i at få deres produkter/reflekser testet. Hvis de ikke har bliver refleksen ikke testet for om den kan opflyde de krav der er til de lovpligtige reflekser, der er nemlig ingen offentlig instans der tester reflekser eller lygter.
 • Af ole bøgvad 2. august 2012
  jeg forstår ikke at der ikke gives bøder når cyklister kører uden reflekser ? for mindst hver 9 ud af ti jeg ser på hundige strandvej hver dag har ikke disse på. og jeg har aldrig set politiet standse disse ! men hvis vi andre kører bare 5 km for stærkt skal de nok være der med det samme. lad politiet lave bare lave kontrol en enkelt dag i ugen så komme der flere penge i kassen end ved hastigheds kontrol af biler. mvh ole bøgvad greve
 • Af Flemming 16. august 2012
  Nu vil jeg lige høre, har lige købt en avenue, guld modellen, og der var hverken ringklokke eller reflekser på fælgene, men der er en reflekskant på dækket...
  Er det ikke cykelhandleren der skal sørge for at sælge mig en cykel der er i lovlig stand... skrev så til avenue, de sagde ang hvis min cykel skulle få en ridse var der stifter med til alle der cykler... men ham cykelhandleren har ikke fået med til min, og han lovede og se om han kunne skaffe en, det er så 4 dage siden, og han har stadig ikke prøvet på noget... er det noget man skal klage over et sted
 • Af allan carstensen cyklistforbundet  21. august 2012
  @ Flemming
  Der er ikke noget ulovligt i at sælge en cykel der ikke har al lovpligtigt udstyr, det er brugerens ansvar. Vi er dog helt enige om at det er dårlig service hvis der ikke er klokke monteret. Reflekskant på dækket er helt fint og iflg loven tilstrækkelig refelks i hjulet.

  Vedr den manglende replak er det heller ikke noget der er et egentligt krav om, hvis i har en aftale om at lakken skal følge med har du selvfølgelig krav på det, det siger købelove. Men hvis det ikke er cykelhandleren (som du har indgået aftalen med) der er har lovet det, så mener jeg ikke du har krav på at få den. men igen det er dårlig service hvis du ikke kan få den. Men mon ikke i finder ud af det, det er ikke de store summer det drejer sig om, hverken for klokke eller reperationslak.
 • Af Gnyff 8. oktober 2012
  @ artikel: Savner teknisk information - eller i det mindste henvisning til samme: Hvor stort skal fx. refleksarealet for/bag være?

  @ Allan Carstensen: Hvis ikke det er en offentlig myndighed der tester, hvem udsteder så godkendelserne???

  @ J Schmidt : "refleksadapteren" gør desværre pedalen uanvendelige med cykelsko - og så er der jo ikke megen mening med klik-pedaler ;-). Hvis man kan nøjes med een side med SPD er Shimanos PD-M324 et bud. Der er huller til standard reflekser på - i øvrigt gode, holdbare lejer (i modsætning til Wellgo's kopi!). Jeg har kørt maange pendler-kilometer med disse...

  @ ole bøgvad: Jeg er da i hvert fald blevet tjekket for lovpligtige reflekser een gang (say 1998 ;). De havde bødeblokken fremme da de ikke kunne finde front-refleksen - men jeg slap da den rent faktisk både var der og var lovlig ;-)
  Jeg håber dog meget at politiet ser igennem fingre med manglende fastmonterede pedalreflekser - for det er altså næsten en håbløs opgave for den seriøse cyklist (der ofte bruger klik-pedaler)....
  Tilgengæld ville det gavne med nogle bøder for det jeg kalder "muldvarpe-lys": En lille enkelt-diode lygte der dingler med dioden direkte mod jorden. Det er typisk kvinder der kører med dem - og de bliver typisk møg-fornærmede, hvis man påpeger at de er næsten usynlige fordi deres lygte er monteret forkert. Det må være et latent dødsønske - mon ikke det er samme gruppe, der ofte er uhyggeligt ustablie/farlige, når de sms'er cyklende?!? ;-P

 • Af Gnyff 8. oktober 2012
  Uptate ifht. (tekniske) lovkrav:

  Link til den danske lovgivning: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=21839#K4

  Det tætteste jeg kommer på det "regulativ nr. 3" der henvises til er:
  Dette nævner dog intet specifikt om cykler. Eneste opgivne areal krav er 3.2: 25cm2. Det er der ingen af de cykelhandler-solgte reflekser, jeg har set, der overholder (omend der er nogle, der er ret tæt på). Så der må være et mindre krav et eller andet sted. Den på min cykel er fx kun 43mm*37mm.

  Der henvises også til: 76/757/EØF: http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:1976:262:0032:0053:DA:PDF
  Heraf fremgår dog kun, at klasse I reflekser skal kunne indskrives i en Ø200mm cirkel - men intet minimumsareal (?)
 • Af D Elvehag 3. november 2012
  Ang. tidligere kommentarer til reflekser på klikpedaler har Shimano yderligere en løs refleks (SM-PD58) til eftermontering på visse af deres pedaler:
  http://bike.shimano.com/media/techdocs/content/cycle/SI/Pedals/SM-PD58/SI-PD58F-003-ENG_v1_m56577569830706616.pdf
 • Af Svend Simonsen 15. november 2012
  Hej der står De lovpligtige reflekser skal have særlige godkendelsesmærker.
  hvordan ser de ud ?
  Findes det også for lygter ?
 • Af allan carstensen cyklsitforbundet 16. november 2012
  @ Svend
  Det er egentlig lidt speget, loven foreskriver at reflekserne er godkendte ifht forskellige regulativer. Men der står ikke at de skal være mærket. Derfor kan du ikke altid se på reflekserne om de er. Hvis de er mærkede vil de ofte være mærket med CE eller CN, men det er altså ikke et krav. For lygterne er der lige indført mærknings pligt. Desværre er et ikke et bestemt mærke eller tegn. Men på lygternes forpakning skal være anført "brugstid" eller "runtime". Nedenfor kan du se de specifikke regler for reflekser.

  Hvid fremadrettet, rød bagudrettet og gul refleks, der vender til siden, skal være godkendt i henhold til ECE-regulativ nr. 3 og »E«-mærket i klasse IA eller IVA eller godkendt i henhold til EF-direktiv nr. 76/757/EØF og »e«-mærket i klasse IA eller IVA. Hvide reflekterende dæk- eller fælgsider skal være godkendt i henhold til ECE-regulativ nr. 88 og »E«-mærket eller godkendt og mærket i henhold til nationale standarder eller regler i et andet EU-land eller EØS-land. Gul bevægelig, bagudrettet refleks skal være godkendt i henhold til ECE-regulativ nr. 3 og »E«-mærket i klasse I, IA eller IVA, godkendt i henhold til EF-direktiv nr. 76/757/EØF og »e«-mærket i klasse I, IA, eller IVA eller godkendt og mærket i henhold til nationale standarder eller regler i et andet EU-land eller EØS-land.«
 • Af Michael 27. februar 2013
  Jeg skal lige forstå det her rigtigt.. Jeg har en racercykel, jeg har betalt +30.000kr for og har naturligvis ikke lyst til at sætte reflekser på den, af æstetiske årsager. Sikkerhedsmæssigt kan vi diskutere. Jeg kører kun i dagslys og ser derfor ikke grund til reflekser i det tidsrum.
  Så mit spørgsmål går på rimeligheden i en bøde på noget der er i nærheden af 4900kr for manglende reflekser samt manglende ringeklokke??
 • Af Poul 6. marts 2013
  Jeg syntes det har taget overhånd med forbud af den ene og anden slags. Førhen var det sådan at var man en normal dansker der holdt meget af friheden, sagde man hvis der var tale om at gøre noget forbudt: Det skulle helst ikke gå hen og blive ligesom i forbuds-Sverige, men sagen er at vi i Danmark strengt taget vel egentligt har overgået svenskerne i forbud. Det er ikke mere et frit Danmark vi lever i.
 • Af A.H.Børsting 8. juni 2013
  Vi har lige købt en løbecykel til vores søn og er i tvivl om hvordan reglerne er i forhold til reflekser og lys på sådan et kørertøj??
 • Af Rikke Ravn, Cyklistforbundet 10. juni 2013
  @A.H.Børsting: En løbecykel er juridisk set ikke kategoriseret som et transportmiddel men som et stykke legetøj. Der er derfor ikke krav til, at den skal have reflekser og lygter - og modsat større cykler må løbecyklen gerne køre på fortovet. Der er selvfølgelig ikke noget til hinder for, at I monterer lygter og reflekser, hvis I kan finde plads til dem på cyklen. Men løbecyklen er primært en cykel designet til brug på områder uden trafik. Steder, hvor barnet kan leget cykelfærdighederne ind. Tillykke i øvrigt med valget af en løbecykel - det er den nemmeste og sjoveste vej til at lære at cykle!
 • Af A.H.Børsting 10. juni 2013
  1000 tak for hurtigt svar :-) Tror nu nok vi prøver at finde plads til om ikke andet så reflekserne da han bruger løbecyklen til og fra børnehave :-)
 • Af PBL 5. december 2013
  Hvad skal man stille op med pedalreflekser på liggecykler og kabinecykler? Det er svært at gøre dem synlige bagfra.

  Og med kabinecykler: er der krav om refleks i hjulene, når man ikke kan se hjulene?
 • Af Rasmus Møller 3. januar 2014
  Schwalbe Kojak cykeldækket har en ring af kvadratiske reflekser i stedet for en ubrudt refleksring. Lever det op til lovens krav om reflekser i hjulet?
 • Af Catrine-Sofie 8. januar 2014
  Hej,

  Vi er en gruppe studerende fra Københavns Erhvervs Akademi, der sidder med vores eksamen kaldet "Tag cyklen". Vi vil gerne lave en prototype af en refleks og ville derfor høre om det er lovligt, at den er grøn med logo på? (samme farve som Københavns kommune)

  Mvh Catrine Sofie
 • Af Flemming Funch, Cyklistforbundet 8. januar 2014
  @Rasmus Møller
  Jeg har talt med vores specialist for området, som oplyser, at der ham bekendt, ikke forefindes den nævnte type dæk med reflekser i firkanter, men at alle dækkene har refleks som en samlet streg rundt på dækket. Til gengæld nævner han, at dækkene har en række firkanter, men de er sorte og uden refleks.
 • Af Flemming Funch, Cyklistforbundet 8. januar 2014
  @Catrine-Sifie
  Jeg synes I skal læse indledningen til denne hjemmeside.
  Reflekser skal være mærket med den europæiske standard ”EN 13356”, for at opfylde kravet om, at reflekser skal være synlig på 140 meters afstand. Er refleksen ikke mærket, enten på emballagen eller direkte på refleksen, er produktet ulovligt.
  --Og hvad vil i for resten bruge en grøn refleks til ?
 • Af Catrine-Sofie 8. januar 2014
  Hej Flemming,

  Vi har læst indledningen og forstået, at de skal være mærket, det var mere for at høre om der er regler i forhold til farve på reflekser. Farven skal være grøn for at synliggøre en kampagne.

  Mvh Catrine Sofie
 • Af Flemming Funch cyklistforbundet  9. januar 2014
  @catrine-Sofie
  Der er intet til hinder for at lave grønne reflekser. De kan bare ikke erstatte noget på en cykel
 • Af Stine 6. februar 2014
  Må løbecykler køre på fortovet?
  Må løbecykler køre på fortovet i begge sider?
  Hvis de kun må være i den ene side skal de så være i den side at vejen gående er eller den side af vejen cyklister er?
 • Af Flemming Funch, Cyklistforbundet 5. marts 2014
  @Stine
  Hvis du tænker på løbecyklerne til de små, er det et legetøj, og de må gerne færdes på fortovet i begge retninger, men forældrene skal naturligvis have styr på barnet.
  Hvis du til gengæld tænker på de store løbehjul til voksne, skal de følge reglerne for cykler når de benyttes på offentlig vej; med mindre de er specielt beregnet for kørsel i lukkede områder, hospitaler, lufthavne mm
 • Af Malu  4. april 2014
  Nu har jeg lige købt en cykel refleks i Kvickly, og de burde være lovlige?

  Passer alle reflekser til alle cykler?
 • Af Flemming Funch, Cyklistforbundet 7. maj 2014
  @Malu
  iht udstyrsbekendtgørelsen §7 stk 10 skal reflekser være E-mærkede. -Om de lige passer til din cykel vides ikke, men mon dog ikke.
 • Af Anders Lund, Pendler 19. maj 2014
  I forbindelse med de krav der er til reflekser på cyklen, hvad er der så af krav til at de skal kunne ses tydeligt?
  Helt konkret tænker jeg på hvor tydelige reflekserne skal være når man bruger cykeltasker eller lignende?
  Jeg har fx en gammel cykeltaske liggende, som ikke har refleksbånd på og som dækker store dele af baghjulet. Er den lovlig eller er der specifikke krav til cykeltasker?
 • Hej Anders Lund, du finder faktisk svaret i artiklen ovenfor, for der findes nemlig kun seks lovpligtige reflekser i alt, og de skal sidde på cyklen. Og det gælder uanset hvor mange tasker du har på cyklen. Så ja, tasken er lovlig. For din egen og andres sikkerhed er det dog en virkelig god idé at supplere de lovpligtige reflekser med ekstra reflekser på tøj og tasker - især hvis tasken skygger for hjulene. /Christina
 • Af Anders Majland,  24. maj 2016
  Jeg synes ikke det er nemt at få husstanden cykler til at leve op til lovens krav..

  Foran og bag på har jeg på flere af cyklene monteret en 50x50mm 3M selvklæbende refleks:

  http://multimedia.3m.com/mws/media/1023446O/produktkarte-3m-konturmarkierung-953-957-s.pdf

  http://www.ebay.de/itm/1m-Diamond-Grade-997S-UN-ECE-R-104-Reflexfolie-rot-LKW-Planen-Geocaching-/141236191886?hash=item20e255428e:g:oXgAAOSwWBJXBMUu

  Der findes flere tilsvarende men disse kommer skåret med pænt runde hjørner. De er beregnet til markering af lastbiltrailere og lever op til en ECE 104 - Men er det godt nok til en cykel ?

  (Det er så heller ikke hver enkelt refleks der er mærket med godkendelsesnummeret, men kun et par gange per meter)

  Jeg er endnu ikke kommet til at sætte et par striber orange på pedalarmene og få fundet en refleksstribe til fælgene på de af cyklerne der mangler side refleks. Har prøvet at sætte en reflekterende rim tape på et en fælg før så det bliver nok løsningen på alle cyklerne med skivebremser. Det gør udvalget af dæk noget større.
 • Hej Anders Majland, nu ved jeg ikke hvilke cykler I har i husstanden, men umiddelbart synes jeg at de lovpligtige seks reflekser er rimelig lette at anskaffe og montere: katteøje bagpå og hvid refleks foran sidder tit sammen med lygterne, og reflekser på pedaler er lette at finde. Der findes mange dæk med refleksstriber og ellers kræver det bare en refleks i hvert hjul. Hvis du stadig er i tvivl så spørg i medlemsbutikken Cyklistbutikken 1905. De har styr på det :) /Christina
 • Af Lars Mikkelsen, Cykelhandler 25. oktober 2016
  Jeg kom lige til at tænke på om reflekser på cykeldæk kan holde hele dækkets levetid. Jeg har en MTB hvor der er en sort dækside som bliver brugt som refleks, men dækket bliver jo udsat for meget slid gennem mudder og vandhuller. Jeg har selv en butik http://a24.dk hvor jeg sælger cykeldæk, men om de bliver ved at være lovlige er et godt spørgsmål. Der var lige en kunde der spurgte.
 • Hej Lars, du har helt ret - godt spørgsmål. Vores mekanikere bekræfter, at refleksstriben slides af med tiden, og dermed kan dækket overleve refleksen. Særligt hvis man ikke sørger for at kører med et passende dæktryk. Mvh Christina
 • Af Mads, Ejer 12. marts 2018
  Tak for god information!

  Mads, Madsvin og Stop Papirspild
 • Af Simon, Hverdagscyklist 22. marts 2018
  Jeg har lige købt ny cykel, så virkelig fedt med en guide om reflekser så man ved hvad der er påkrævet. Det er noget man bør tage seriøst, ikke mindst af hensyn til ens egen sikkerhed.

  Vh Simon, Findino og Dit-bredbånd
 • Af Clara, cykelentusiast 24. marts 2018
  Det er jo ganske forrygende. Det her, var lige den information jeg stod og manglede. Mange tak for det.

  /Clara
  Skribent hos Testfabrikken & Dine-penge
 • Af Hans Chr, Ejer 11. april 2018
  Det er så ualmindeligt vigtigt, at cyklisterne har de ski*e reflekser på. Jeg kører jævnligt i det mørke timer i mit arbejde som vinduespudser, og det kan hurtigt gå galt, når jeg ikke kan se cyklisterne.
 • Af Mathias, Studerende 24. april 2018
  Rigtig god artikel, cykler selv til og fra skole hver dag, og er derfor dejligt lige at få alle reglerne på plads.

  Med venlig hilsen
  Mathias
 • Hej
  Super dejligt med nogle retningslinjer at kunne følge. Synes tidligere det har været lidt svært at følge med i hvad der var lovligt og ulovligt mht. reflekser. Nu kan jeg bedre sørge for at mine to døtre kan cykle på en 100 % lovlig cykel. Mange tak for det.

  Knus Michelle
  (Humørbombe og sundhedsentusiast, med et stort behov for at hjælpe andre, som har resulteret i Testsektionen.dk & Sov-bedre.dk - Følg endelig med)
 • Af Mathilde, Cykellist 21. maj 2018
  Lige det jeg stod og manglede. Tak for det.