Store Cykeldag

2. søndag i juni inviterer en række af Cyklistforbundets lokalafdelinger hvert år Danmark på cykeltur. Ta’ familie og venner med på tur med Cyklistforbundet.

Danmark har mange gode cykelruter fulde af gode oplevelser og smukke udsigter. Med Store Cykeldag ønsker vi at motivere flere til at opleve glæden ved at cykle en tur og få flere danskere til at cykle mere.

Brug lokalafdelingernes aktivitetskalender til at finde et Store Cykeldag-arrangement nær dig.

Hent logo for Store Cykeldag

Cyklistforbundet søsatte Store Cykeldag i 2005 i anledning af Cyklistforbundets 100 års jubilæum. Ideen var at skabe en årligt tilbagevendende dag, hvor alle danskere i hele landet cykler en tur.

Lokalafdelingerne

Vi er repræsenteret over det meste af Danmark med lokalafdelinger eller lokale repræsentanter.

Det sker lokalt

Cykelture, gør det selv-værksteder og møder. Se lokalafdelingernes kalender.

Støt cykelsagen

Du kan støtte Cyklistforbundets arbejde for cykelsagen på mange måder.

Lov og regler

Kender du færdselsloven for cyklister? Kender du lovkravene for din cykel? Ved du, hvad du må og skal?

Se lov og regler her

Gode cyklistguides

Gør din cykel vinter- og forårsklar. Tjekliste til at købe el-cykel. Hjælp dit barn til at blive en sikker cyklist. Vi har guiden.

Se alle vores guides

Lige nu

Hvad sker der på cykelområdet - hvad har Cyklistforbundet gang i? Få det aktuelle overblik.

Gå til seneste artikler