Skal jeres børnehave være med i Vi kan Cykle!?

Børnehaver i hele landet kan nu tilmelde sig den gratis kampagne, Vi Kan Cykle!, der kører i maj.

Når børn leger på cyklen i børnehaven, er der gevinst at hente i form af cykelfærdigheder, selvværd og fællesskab med de andre børn. Derfor afholder Cyklistforbundet hvert år kampagnen, Vi Kan Cykle!. Omdrejningspunktet i kampagnen er de særlige guides til cykelleg, som børnehaverne får adgang til efter tilmelding. Cykelleg er velkendte børnelege som ’Stopdans’ og ’Fange sæbebobler’ flyttet over på cykel.

Alle børnehaver kan nu tilmelde sig gratis - måske er det noget for den børnehave, du arbejder i, eller den dit barn går i?

Læs mere og tilmeld børnehaven her

I Børnehuset Julsøhaven i Silkeborg cykler børnene, og de bruger Cyklistforbundets 'Cykellege' til at blive dygtigere. I videoen fortæller pædagog Stine Damsgaard Mortensen, om de mange muligheder det giver børnene, at de kan cykle.

Alt om cykling

Vær med i Vi kan cykle!

Hvert år i maj inviterer Cyklistforbundets institutioner til at deltage i kampagnen 'Vi kan cykle!, hvor børn leger sig til at blive sikre på cyklen med Cyklistforbundets koncept 'Cykelleg'.

Læs mere om Vi kan cykle!

Alt om cykling

Cykelleg: Kom godt i gang

Brug cykellege til at kickstarte cykelglæden og hjælpe børn til at blive glade og sikre børnecyklister. Er du forælder, pædagog eller lærer - vi hjælper dig godt i gang.

Kom godt i gang med cykelleg

Aktuelt

Podcast: Jernhesten

Kan vi cykle os til sundere liv, bedre byer, en grønnere og mere bæredygtig verden? JERNHESTEN er til dig, der vil inspireres til at cykle mere i hverdagen og vil vide, hvad cykling betyder for din sundhed, for klimaet og for miljøet.

Lyt med på Cyklistforbundet.dk/podcast