Få 10% rabat hos Bikester.dk

Er du en stor cykelentusiast, eller mangler du et par nye cykellygter, så kan du med sikkerhed finde det, som du søger blandt Bikesters 400 forskellige mærker.

Som medlem af Cyklistforbundet får du 10% rabat, når du handler på onlineshoppen Bikester. Her finder du en bred vifte af cykler*, cykeltøj og tilbehør fra de etablerede cykelproducenter, som du nemt og hurtigt kan bestille direkte til din dør.

Medlemsrabatten på 10 % gælder på hele sortimentet - dog med undtagelse af visse brands **.

  • Sådan gør du

    Send en mail til post@cyklistforbundet.dk og bed om en rabatkode. Klik ind på bikester.dk, vælg dine varer og indtast rabatkoden - så fratrækkes rabatten automatisk inden betaling.

    Tilbuddet gælder kun for Cyklistforbundets medlemmer. Når du benytter dette medlemstilbud, giver du samtykke til, at Cyklistforbundet og Bikester udveksler oplysninger for at kunne tjekke dit gyldigheden af dit medlemskab.

*/ Cykler fra Bikester har ikke dansk stelnummer
Der er ikke et dansk stelnummer på cykler købt hos Bikester. I stedet står der skrevet et unikt serienummer ind i stellet fra producenten, som godkendes af de fleste forsikringsselskaber. Det kan derfor være en god idé at kontakte dit forsikringsselskab for at høre, om de vil acceptere nummeret i forbindelse med en eventuel erstatningssag. Du kan også få lavet et dansk stelnummer hos din lokale politistation og derefter bede en fysisk forhandler om at præge dette nummer i din cykel.

**/ Rabatten gælder ikke følgende:
Der gives ikke rabat på el-cykler eller følgende brands: ABUS, Assos, Bern, Busch + Müller, Cannondale, Castelli, Cervelo, Conway, Cube, Endura, FOCUS, Fox, Garmin, Ghost, Giant, HAIBIKE, Kalkhoff, Liv, RFR, SCHWALBE, S'cool, Santa Cruz, Sportful, Trek Bikes, Tubus.

Flere medlemsfordele

Stærke medlemsrabatter

Som medlem af Cyklistforbundet får du op til 20% rabat på cykler, cykelgrej, cykelleje, friluftsudstyr, delebiler m.m. hos vores samarbejdspartnere.

Se alle rabatter