Foto: Torben Eskerod/Hitsa

Moving Spaces ApS

Løser dine mobilitetsudfordringer.

Moving Spaces er jeres rådgiver inden for helhedsorienterede mobilitets- og cykelløsninger. Vi arbejder både nationalt og internationalt med cykelstrategier, rådgivning og design for kommuner og private. Sammen løser vi opgaven. Vi har et særligt fokus på brugeradfærd og kommunikation kombineret med fysiske løsninger. Med vores baggrund i byplanlægning og konstruktioner en til en, kommer vi godt omkring hele værdikæden for jeres organisation.

Det giver os en unik tilgang, hvor vi arbejder med både analyse, trafikale løsninger og kommunikation, der tilsammen udgør en helhed. Det uanset om det er virksomhedsstrategi, cykelparkeringsløsninger eller ny trafikadfærd i et kommende saneret byområde.


Gå til Moving Spaces

Se også

Kom i gang

Hvorfor mere cykling?

Vidste du, at cykling er en gevinst for mange virksomheder, og at virksomheder ofte er en ideel platform for cykelfremme? Bliv klogere på potentialet i mere cykling.

Læs mere

Kom i gang

Hvad virker godt?

Bliv klogere på hvordan I kan styrke cykling i jeres virksomhed og opnå de store fordele, der er ved at flytte medarbejdere og opgaver fra bil til cykel.

Gå til oversigten