Fri BikeSmart for Business sikrer at dine medarbejdere har de bedste cykler og elcykler til rådighed, til en fast månedlig ydelse, uden alt bøvlet.

Med Fri BikeSmart for Business får din virksomhed og medarbejdere cykler af højeste kvalitet, til en lav månedlig ydelse. Du undgår samtidig alle de uforudsete udgifter, reparationer og serviceomkostninger er nemlig indberegnet i den månedlige ydelse. Du slipper endda selv for at skulle transportere cyklen frem og tilbage fra værksted hvis uheldet er ude. Vi både henter og bringer din cykel, så både du og dine medarbejdere kan bruge tiden på det i er bedst til.

Vores butikker står klar til at skræddersy det helt perfekte tilbud til din virksomhed allerede i dag. Så er du kørende nemt, billigt og hurtigt, uden alt bøvlet.

Læs mere her: Fri BikeSmart for Business

Hvad virker godt?

Bliv klogere på hvordan I kan styrke cykling i jeres virksomhed og opnå de store fordele, der er ved at flytte medarbejdere og opgaver fra bil til cykel.

Gå til oversigten

Hvorfor mere cykling?

Vidste du, at cykling er en gevinst for mange virksomheder, og at virksomheder ofte er en ideel platform for cykelfremme? Bliv klogere på potentialet i mere cykling.

Læs mere