Få en cykel over lønnen med JOOLL

Med "en JOOLL" kan medarbejdere nu få en super lækker cykel/ladcykel af deres arbejdsgiver på lidt samme måde som fri telefon eller fri bil. Det har medarbejdere på +2000 danske arbejdspladser allerede fået

Konceptet er meget enkelt. Arbejdsgiver leaser en JOOLL og stiller den til rådighed for medarbejderen, som kun bliver beskattet af prisen over lønnen, og så er serviceaftale og 100% tyveriforsikring ovenikøbet inkluderet.

Endelig et grønt medarbejdergode, der giver mening, og som man kan bruge lige så tosset, man vil privat uden bekymringer. Vælg mellem mange eksklusive kvalitetsmærker som Raleigh, CANYON, Winther, Cowboy, Batavus, Avenue, Black Iron Horse m.fl.

Med "JOOLL Business Cargo" koncept får virksomheden el-ladcykler til fragt/leveringer og udlån. Stadig en lille pris pr. måned inkl. serviceaftale og 100% dækkende forsikring.

Gå til JOOLL

Se også

Kom i gang

Hvorfor mere cykling?

Vidste du, at cykling er en gevinst for mange virksomheder, og at virksomheder ofte er en ideel platform for cykelfremme? Bliv klogere på potentialet i mere cykling.

Læs mere

Kom i gang

Hvad virker godt?

Bliv klogere på hvordan I kan styrke cykling i jeres virksomhed og opnå de store fordele, der er ved at flytte medarbejdere og opgaver fra bil til cykel.

Gå til oversigten