Coh&Co

VeloSled Anna giver dig en ubesværet køreoplevelse, der kombinerer bæredygtige principper med et moderne design, så du vælger cyklen over bilen.

Ladcykler bliver mere og mere udbredt i de store byer som alternativ til bilen. Med Coh&Co’s passion for bæredygtighed støtter vi naturligvis op om denne tendens. VeloSled Anna er vores bud på en unik og moderne ladcykel bygget i vores eget lette og bæredygtige StoneWeave-materiale.

Når du afleverer børnene i vuggestue og tager videre på job, er Anna din rummelige ledsager, hvis elegante lad og elektriske motor letter både hverdag og arbejde. Efter 10 års køreglæde køber vi din Anna tilbage og genanvender materialerne gennem vores Recapture-program.

Gå til Coh&Co

Se også

Kom i gang

Hvorfor mere cykling?

Vidste du, at cykling er en gevinst for mange virksomheder, og at virksomheder ofte er en ideel platform for cykelfremme? Bliv klogere på potentialet i mere cykling.

Læs mere

Kom i gang

Hvad virker godt?

Bliv klogere på hvordan I kan styrke cykling i jeres virksomhed og opnå de store fordele, der er ved at flytte medarbejdere og opgaver fra bil til cykel.

Gå til oversigten