Med mere end 100 butikker i hele Danmark, et stort udvalg af leverandører og faguddannet personale, er du hos Fri BikeShop sikret altid at komme ud af butikken med den helt rette ladcykel.

En ladcykel er ikke bare en ladcykel, det ved vi ved Fri BikeShop. Derfor står vores personale altid klar i en af vores over 100 butikker til at hjælpe dig med af finde den helt rette ladcykel til dig behov. Om det er børn, varer eller andet du skal transportere, har du altid muligheden for en grundig prøvetur inden køb, så du er sikret der er plads til alt du skal have med.

Gider du heller ikke stå for vedligehold? Så er vores Fri BikeSmart-service også tilgængelig på et stort udvalg af vores elcykler, så slipper du for alt bøvlet med vedligehold og service.

Se vores udvalg af ladcykler

Det gør andre

Få inspiration fra virksomheder, der arbejder målrettet med at erstatte bilture med cykelture - enten via medarbejdernes transport til og fra arbejde eller ved at bruge fx ladcyklen som en del af opgaveløsningen.

Læs mere

Hvad virker godt?

Bliv klogere på hvordan I kan styrke cykling i jeres virksomhed og opnå de store fordele, der er ved at flytte medarbejdere og opgaver fra bil til cykel.

Gå til oversigten