Hvorfor

Hjælp jeres elever til at få øjnene op for de mange gode ting, cyklen kan: Frihed, frisk luft, motion, gode oplevelser, en sundere hverdag, mindre CO2 og grøn omstilling.

Brug Fælles-Tour til at sætte fokus på cykling som en nem og billig genvej til en hverdag med motion, masser af bevægelse og de store sundheds- og trivselsmæssige fordele, der ligger i det.

Med Fælles-Tour ønsker Cyklistforbundet i samarbejde med de fem regioner at tilbyde alle ungdomsuddannelser en let adgang til at hjælpe unge op på cyklen i hverdagen. Vi ønsker at inspirere flere unge til at vælge cyklen til i deres hverdag.

Cyklistforbundet gennemfører Fælles-Tour i samarbejde med:

Mere fra Cyklistforbundet

Om Cyklistforbundet

Hvad arbejder vi for? Hvad laver vi? Hvor kommer vores penge fra? Hvordan er vi organiseret? Bliv klogere på Cyklistforbundet.

Læs mere om os

Støt cykelsagen - og træk det fra i skat

Støt med et valgfrit beløb. Giv et medlemskab i gave. Betænk cykelsagen i dit testamente. Du kan støtte Cyklistforbundets arbejde for bedre forhold for cyklister på mange måder.

Læs mere

Cyklistforbundet

Danmark har brug for flere cyklister, og cyklister har brug for en god og sikker cykelhverdag. Støt cykelsagen og vær med til at gøre verdenen grønnere, sundere og mere bæredygtig

Kom og mød Cyklistforbundet