Cyklistforbundets frivillige knokler for cykelsagen

Cykelture med lokale politikere for at presse på for bedre forhold for cyklister. Cykelfestivaler med masser af cykelglæde. Høringssvar til kommunen om bedre cykelstier. Gør det selv-cykelværksteder. Det skorter ikke på initiativer og engagement i Cyklistforbundet.

I 'Tæt på-serien' kan du se noget af det store, lokale arbejde for cykelsagen, som foregår i Cyklistforbundets afdelinger rundt om i Danmark.

3. november 2021

Kommunalvalgskandidater afkræves svar

Flere afdelinger i Cyklistforbundet har op til kommunalvalg 2021 inviteret til valgmøde. I Gladsaxe satte man cykelpolitik og bæredygtig mobilitet på dagsordenen. Formålet var dobbelt – at påvirke de lokale kandidater og at hjælpe vælgerne med at sætte deres kryds til valget.

Læs mere

7. oktober 2021

Silkeborg vil af med de mange korte bilture

Cyklistforbundets lokale afdeling i Silkeborg har sammen med DGI Midtjylland arrangeret en to ugers cykelfestival, der sætter fokus på korte bilture, som nemt kunne tages på cykel. Festivalen skal inspirere til hverdagens små, simple, men vigtige adfærdsændringer.

Læs mere

7. oktober 2021

Energiske bedsteforældre i Viborg

En enkelt lærer kan jo ikke cykle afsted med 22 lopper - vi må hjælpe, lød ræsonnementet fra Cyklistforbundets Viborgafdeling. Der er bogstaveligt talt gang i hjulene med både 'bedsteforældrecykling' med de lokale skolebørn og 'cykling for alle'-cykelundervisning.

Læs mere

8. oktober 2021

Forbundets frivillige kan du møde mange steder

Verdensmålsdagen i Ballerup, Sundhedsdagen i Holbæk, Bæredygtighedsdagen i Glostrup, Kids Tours i Vallensbæk og Fritidsfestivalen i Roskilde. Cyklistforbundet frivillige stiller op og hejser igen og igen flaget for cykelsagen.

Læs mere

På cykeltur med politikerne i Roskilde

Forud for kommunalvalget 2021 inviterede lokalafdelingen i Roskilde de lokale politikere samt medarbejdere fra kommunen med på en række cykelture i og omkring byen. Det var en stor succes og også lidt af en øjenåbner for flere af deltagerne.

Læs mere

Kolding: Cyklistforbundets frivillige deler Vi Cykler til Arbejde-foldere og morgenbrød ud

Cyklistforbundets kampagne Vi Cykler Til Arbejde engagerer hvert år mange deltagere - og mange frivillige. De frivillige er vigtig del af kampagnens bagtæppe: De gør ude på gader og stræder opmærksom på kampagnen og er med til at sikre så mange deltagere som muligt.

Læs mere

Cyklende Fællesskaber - Cyklen som redskab til bedre mental trivsel

April står for døren, og cykelentusiaster i seks byer står klar med planlagte cykelture, der skal gøre en forskel for mennesker, der lever med psykisk sårbarhed. Formålet er at styrke trivslen, den mentale sundhed og livskvaliteten.

Læs mere her

Kender du Frivilligportalen?

Frivilligportalen

Frivillighåndbogen

Skal det være nemmere at cykle der, hvor du bor? Med vores håndbog kommer du godt i gang med frivilligt arbejde og med at gøre en forskel.

Se håndbog til frivilligt arbejde
Cykling i skoven

Frivilligportalen

Kalender: Det sker lokalt

Cykelture, gør det selv-værksteder, medlemsmøder og St. Cykeldag. Se aktuelle begivenheder og arrangementer i Cyklistforbundets lokale afdelinger.

Se afdelingernes kalender

Frivilligportalen

Hjælp til afdelinger og lokale repræsentanter

Hent viden, inspiration og materiale til download til det lokale arbejde for cykelsagen.

Læs mere