Cykelturistugen

Se nye sider af cykellandet Danmark, når Cyklistforbundet sidst i juli inviterer på seks dages ferie, hygge og cykling i et af landets lokalområder.

Hvert år i uge 30 inviterer en af Cyklistforbundets afdelinger til årets cykelturistuge i et samarbejde med et nyt lokalområde i Danmark. Deltagerne samles typisk i løbet af søndagen og til gode efterfølgende dage med fælles cykelture, sociale arrangementer og foredrag til og med fredag.

Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne.

Turene arrangeres for så vidt muligt, så man kan:

• besøge steder, man normalt ikke oplever som turist

• cykle i områder, hvor der er meget lidt biltrafik

• cykle med familie og venner eller sammen med andre ligesindede

• nyde naturen og de kulturelle seværdigheder, der findes på ruterne

Med sådan et indhold kan Cykelturistuge bidrage til at øge interessen for cykelturisme i Danmark og gøre turistbranchen opmærksom på cykelturismens muligheder.

Vil du med næste gang?

Tilmeld dig Cyklistforbundets nyhedsbrev og få besked, når vi åbner for tilmelding til næste års Cykelturistuge.

Her har der været Cykelturistuge

Lige nu

Hvad sker der på cykelområdet - hvad har Cyklistforbundet gang i? Få det aktuelle overblik lige her og lige nu.

Gå til seneste artikler
Cykling i skoven

Kalender: Det sker lokalt

Cykelture, gør det selv-værksteder, medlemsmøder og St. Cykeldag. Se aktuelle begivenheder og arrangementer i Cyklistforbundets lokale afdelinger.

Se afdelingernes kalender

Afdelinger og repræsentanter

Cyklistforbundet er tilstede over det meste af Danmark. Se, hvor vi har afdelinger og repræsentanter.

Find en afdeling