Ansøgningsfrist: 3. august kl. 9:00

Vi søger studentermedhjælp til kommunikations- og kampagnearbejde

Er du godt skrivende, og vil du prøve kræfter med dit fag i en ambitiøs og professionelt arbejdende civilsamfundsorganisation? Er du nysgerrig på at arbejde med store samfundsmæssige dagsordener som grøn omstilling, klima, folkesundhed? Vil du hjælpe os med vores store kampagner, indsatser og projekter? Så har vi et job til dig centralt i København.

Vi arbejder via kampagner, projekter, medlemsaktiviteter og politisk arbejde for at gøre cyklen til det trygge og oplagte valg i hverdagen og for at skabe en sundere og mere bæredygtig verden med cyklen som løftestang. Nu søger vi en studentermedhjælp til vores kommunikations- og kampagnearbejde.

Som student i Cyklistforbundet skal du ikke forvente at bruge meget tid på kaffebrygning eller kopiering. Du bliver en vigtig del af vores sekretariat, og du får både ansvar og kommer til at lære en masse.

Jobbet i hovedtræk – du kommer til at:

• Bidrage til at udvikle kampagner og indsatser samt planlægge og gennemføre

• Få en bred variation af skriveopgaver – fx nyhedsbreve, kampagnemateriale, mindre artikler

• Bistå med opdatering af hjemmesider (vi skal nok lære dig op)

• Bidrage til produktion af SoMe-content

• Bidrage til arbejdet med evalueringer og analyser

• Arbejde tæt sammen med vores dygtige kommunikationsfolk og projektledere

Vi leder efter dig, der:

• Er studerende på en videregående kommunikationsuddannelse

• Er en dygtig formidler, glad for at skrive og i stand til at tænke målgruppen ind i dit arbejde

• Kan lide at samarbejde, men også at arbejde selvstændigt, planlægge og disponere din egen tid

• Er klar til ikke kun praktiske og administrative opgaver, men også udviklingsopgaver

Vi tilbyder:

• En levende og lærerig arbejdsplads med engagerede kolleger og spændende opgaver

• Oplæring i CMS-systemet Umbraco, nyhedsbrevsplatformen Mailchimp og spørgeskemaværktøjet Enalyzer

• Hands on-erfaring med at udvikle, planlægge og gennemføre landsdækkende kampagner og projekter

• Hands on-erfaring med at arbejde i en ambitiøs og bredt arbejdende civilsamfundsorganisation

• Hands on-erfaring med at arbejde med store samfundsmæssige dagsordener som klima, grøn omstilling og folkesundhed

• Fed lokation centralt i København lige ved Nørreport Station og Kongens Have

• Betalt frokostpause, frugtordning, lækker fælles morgenmad hver torsdag

• Pension, feriepenge og fritvalgsordning oven i lønnen.

Arbejdstiden er 15 timer om ugen med start medio august eller snarest muligt derefter. Timerne vil som udgangspunkt ligge i tidsrummet mellem kl. 9 og 16.30. Vi tilpasser dine arbejdsdage i forhold til dit studie og er fleksible ved eksaminer. Din arbejdsplads vil være i vores sekretariat, Rømersgade 5, 1362 København.

Er det noget for dig?

Så beder vi dig sende til ansøgning til job@cyklistforbundet.dk senest den 3. august kl. 9.00. Vi forventer at holde samtaler i uge 32. Har du spørgsmål, beder vi dig kontakte vicedirektør Jane Kofod på mobil 2217 5588 eller på mail jak@cyklistforbundet.dk.

Vi glæder os til at se din ansøgning.

Om Cyklistforbundet

Med cyklen kan vi sammen skabe et grønnere, sundere og sjovere Danmark. Cyklistforbundet kæmper for bedre og mere sikre forhold for cyklister og for, at flest muligt børn, unge og voksne vælger cyklen til hverdagens transport. Vi står bag de landsdækkende cykelkampagner Alle Børn Cykler og VI CYKLER TIL ARBEJDE. Vi støtter virksomheder, kommuner og regioner med at arbejde målrettet og ambitiøst med cykelfremme. Vi arbejder politisk for flere cykelvenlige beslutninger på lokalt, regionalt og nationalt plan. Vi har ca. 12.000 medlemmer og lokale afdelinger i det meste af Danmark.

Det vil vi

Det arbejder vi for

Vi arbejder for at gøre cyklen til det oplagte og trygge valg i hverdagen og for at skabe en sund og bæredygtig verden med cyklen som løftestang.

Læs Cyklistforbundets manifest

Magasinet Cyklister

Et magasin om det, som cyklister går op i. Cyklister udkommer fire gange årligt - hver gang med et aktuelt tema.

Se magasinet

Lige nu

Hvad sker der på cykelområdet - hvad har Cyklistforbundet gang i? Få det aktuelle overblik lige her og lige nu.

Gå til seneste artikler