Brug dit skattefradrag

Når du støtter Cyklistforbundet med en økonomisk gave, kan du få trukket beløbet fra i skat

Cyklistforbundet er godkendt som velgørende organisation af Skattestyrelsen. Det betyder, at du kan få skattefradrag for de økonomiske gaver, støttebidrag og donationer, som du giver til Cyklistforbundet - uanset om det er et fast månedligt beløb eller et engangsbeløb.

I 2023 kan du få fradrag for økonomiske gaver op til 17.700 kr. Du kan ikke trække kontingentet på dit medlemskab i Cyklistforbundet fra.

Sådan gør du

Hvis du ønsker at få skattefradrag for din støtte, skal du sætte hak i 'Ja tak, jeg ønsker skattefradrag' herunder. Vi bruger kun dine oplysninger til indberetning til SKAT og opbevarer alle fortrolige og personfølsomme oplysninger forsvarligt. Se vores persondatapolitik.

Alt om cykling

Gode cyklistguides

Gør din cykel forårs- og vinterklar. Tjekliste til køb af elcykel. Lær dit barn at cykle. Sæt hjelmen rigtigt. Og meget mere. Vi har guiden.

Se alle vores guides

Frivilligportalen

Frivillighåndbogen

Skal det være nemmere at cykle der, hvor du bor? Med vores håndbog kommer du godt i gang med frivilligt arbejde og med at gøre en forskel.

Se håndbog til frivilligt arbejde
Cykling i skoven

Frivilligportalen

Kalender: Det sker lokalt

Cykelture, gør det selv-værksteder, medlemsmøder og St. Cykeldag. Se aktuelle begivenheder og arrangementer i Cyklistforbundets lokale afdelinger.

Se afdelingernes kalender