VI CYKLER TIL ARBEJDE sammen hver for sig

Cyklistforbundet inviterer til opvarmningscykling forud for sensommerversionen af kollegakampagnen VI CYKLER TIL ARBEJDE. Det sker for at give danskere et godt alternativ til kollektiv trafik i genåbningsfasen af Danmark.

Cyklistforbundet har på grund af corona udskudt den traditionelle forårskampagne VI CYKLER TIL ARBEJDE til september. Men nu inviteres alle landets arbejdspladser til at deltage i en helt særlig opvarmningsdel, der kører frem til skolernes sommerferie.

- Hvis man efter de mange uger med hjemmearbejde gerne vil cykle mere og få al den gode motion og friske luft, som det giver, så er det bare at være med. Det er stærkt motiverende at forpligte sig til mere cykling sammen med kollegerne, siger direktør i Cyklistforbundet, Klaus Bondam.

VI CYKLER TIL ARBEJDE er Cyklistforbundets årlige kollega-kampagne, hvor man på hold af 2-16 kolleger dyster om at cykle flest dage på en måned.

Det særlige opvarmningsforløb kører frem til 26. juni, og deltagelse er gratis for alle, der tilmelder sig september-kampagnen.
Tilmelding foregår via vcta.dk/tilmeld, og man behøver ikke at cykle med fra start. Alle er velkomne efterhånden, som man melder sig.

Hvis man efter de mange uger med hjemmearbejde gerne vil cykle mere og få al den gode motion og friske luft, som det giver, så er det bare at være med. Det er stærkt motiverende at forpligte sig til mere cykling sammen med kollegernesiger direktør i Cyklistforbundet, Klaus Bondam.

Præmier og mindre trængsel

Der er både ugentlige konkurrencer, motiverende challenges og individuelle præmier på højkant for alle tilmeldte i opvarmningsdelen. Det følges op med store holdpræmier til september – for eksempel to Interrail Global-billetter til en måneds fri togrejse gennem Europa til alle på vinderholdet.

Cyklistforbundet kører opvarmningsudgaven af VI CYKLER TIL ARBEJDE for at styrke sammenholdet på arbejdspladsen i en svær tid og hjælpe danskere med at finde alternativer til bil og kollektiv transport i en genåbningsfase af Danmark.

- Mens samfund og virksomheder gradvis genåbnes, kan cyklen hjælpe med at undgå trængsel i den kollektive trafik. Jo flere, der cykler, desto mere plads er der til de danskere, der er afhængig af busser og tog, siger Klaus Bondam.

Region Hovedstaden er partner på opvarmningen til VI CYKLER TIL ARBEJDE, der kører over hele landet.

Læs også

21. april 2020

Coronavenlige cykellege i børnehave og skole

Mangler I ideer til sjove udendørs lege, der kan leges i en coronahverdag? Vi har samlet tre særligt velegnede cykellege

Læs mere

Støt cykelsagen - og træk det fra i skat

Støt med et valgfrit beløb. Giv et medlemskab i gave. Betænk cykelsagen i dit testamente. Du kan støtte Cyklistforbundets arbejde for bedre forhold for cyklister på mange måder.

Læs mere

Tusindvis af kollegaer cykler til arbejde i maj

Lige nu cykler over 57.000 medarbejdere med i Cyklistforbundets store forårskampagne, VI CYKLER TIL ARBEJDE. Kampagnen kører hvert år i hele maj, og spreder cykelglæde, sundhed og fællesskab på arbejdspladser i hele Danmark

Læs mere på vcta.dk