CYKLER & UDSTYR

Bikester

Få 10% hos webshoppen Bikester, hvor du finder alt til dit cykelliv i form af cykler og cykeltilbehør. Du kan også få et par tips med på vejen fra diverse cykeleksperter.

Læs mere om rabatten

Ecykelhjelm.dk

Cykelkurve, cykelhjelme, cykelstole, løbecykler til børn, reservedele, tasker, plejemidler, elcykler og meget mere. Få 10% på stort set alt til dit cykelliv på Ecykelhjelm.dk.

Læs mere om rabatten

Lindhart Cykler

Alle typer cykler repareres, og der tages imod specialopgaver. Få 10% på værkstedsreparationer hos Lindhart Cykler i København, der lægger vægt på godt håndværk, kundeservice og ærlighed.

Læs mere om rabatten

Nordisk Korthandel / Scanmaps.dk

Cykelkort, guidebøger, inspirationsbøger og meget mere. Du får 15% på alle varer hos Nordisk Korthandel/Scanmaps.dk.

Læs mere om rabatten

The Way To Bike

Få 5% på Schindelhauer og Tout Terraincykler - højkvalitetscykler med remtræk - og få minimal vedligeholdelse, konstant kraftoverførelse, ingen olie på tøj eller fingre - bare ren og skær cykelglæde.

Læs mere om rabatten

DELEBILER

LetsGo delebiler

Mangler du bil en gang imellem, men har ikke lyst til at anskaffe din egen? Som medlem af Cyklistforbundet får du hos LetsGo de tre første måneder gratis og 200 kr. at køre for.

Læs mere om rabatten

FERIER

15% rabat på hotel midt i København

Vesterbro til den ene side, Indre By til den anden, 50 meter til Hovedbanegården og Tivoli og Strøget et par minutter væk. Snub en storbyferie med rabat på CPH Hotel i DGI Byen og nyd København i fulde drag.

Læs mere

Fårup Skovhus - det lille hotel i skoven

Du får 20% rabat, når du booker ophold på det hyggelige hotel centralt i Vensyssel med skønne cykelruter til Vesterhavet og ind i landet.

Læs mere om rabatten

Kør selv-ferie med Happydays

Få rabat på din kør selv-ferie. Her bestemmer du selv tempoet og sammensætter selv dine oplevelser. Vælg mellem forskellige ferietyper og rejsemål i hele Europa.

Læs mere om rabatten

NOVASOL og Dansommer

Skal din næste ferie være en sommerhustur ved Vesterhavet eller en feriebolig i Frankrig? Hos NOVASOL og Dansommer får du 10 % rabat ved leje af sommerhuse i Europa.

Læs mere om rabatten

FRILUFTSLIV

CAMPZ

Når du handler hos CAMPZ, får du som medlem af Cyklistforbundet 10% på din bestilling. Hos CAMPZ finder du et bredt udvalg på outdoor-beklædning og -udstyr til dit næste eventyr.

Læs mere om rabatten

Friliv.dk

Beklædning, soveposer, telte og grej til friluftsture af alle længder og sværhedsgrader. Du får som medlem af Cyklistforbundet 20% rabat på outdoor udstyr og tøj hos Friliv.dk.

Læs mere om rabatten

Friluftsland

Godt udstyr giver bedre oplevelser – sådan lyder filosofien hos butikskæden Friluftsland, hvor du som medlem af Cyklistforbundet får 10 % når du handler hos dem online eller i en af butikkerne.

Læs mere om rabatten

Outdoor Cooking

Outdoor Cooking er en stærk leverandør af gear og grej til udendørs madlavning. Er du medlem af Cyklistforbundet, får du 12 % rabat næste gang du skal udvide dit udstyr.

Læs mere om rabatten

FORBRUGERRETTIGHEDER & SERVICE

Bededamerne

Med Bededamerne bliver også den sidste tur en cykeltur. Få 15 % rabat på kørslen med Bededamernes smukke rustvogncykel, der gør den sidste køretur til noget helt særligt.

Læs mere om rabatten

Forbrugerrådet Tænk

Få 10% rabat på medlemskab hos Forbrugerrådet Tænk og hold dig opdateret på testresultater og alt om forbrug.

Læs mere om rabatten

Læs også

Meld dig ind

Danmark har brug for flere cyklister, og danske cyklister har brug for bedre cykelforhold. Giv cykelsagen en stærkere stemme.

Vælg et medlemskab

Bliv aktiv i cykelsagen

Gør en forskel. Få indflydelse. Brug frivillighåndbogen. Find en lokal afdeling.

Gå til Frivilligportalen

Bliv samarbejdspartner

Som privat eller kommunal samarbejdspartner bliver I en del af den sunde og klimavenlige cykelsag.

Det vil jeg vide mere om