Få 10% hos Friluftsland

Godt udstyr giver bedre oplevelser – sådan lyder filosofien hos butikskæden Friluftsland. Her finder du alt, hvad et friluftshjerte kan begære af telte, liggeunderlag, kogegrej, regntøj og meget mere.

Friluftsland er en specialforretning med stort S med udstyr og beklædning til et aktivt friluftsliv. Friluftslands ekspedienter har alle selv erfaring med friluftsliv og er dermed i stand til at yde højkvalitets vejledning.

Du finder Friluftsland-butikker i København, Århus, Roskilde, Lyngby, Aalborg og Odense. På friluftsland.dk finder du det store udvalg af friluftsudstyr - og kan se adresser og åbningstider på butikkerne.

  • Sådan får du rabatten

    I butik: Oplys, at du er medlem af Cyklistforbundet og vis dit medlemskort, så fratrækkes rabatten ved kassen.

    I webbutik: Hvis du handler på friluftsland.dk, skriver du under 'Bemærkninger', at du er medlem af Cyklistforbundet. Derefter skal du godkende købet UDEN rabat. Rabatten vil ikke fremgå af din kvittering - Friluftsland trækker selv rabatten fra, når de opkræver din betaling.

    Obs: Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter, og der gives ikke rabat på dunjakker af mærket Canada Goose.

  • Tilbuddet gælder kun for medlemmer af Cyklistforbundet. Når du benytter rabatten, giver du samtykke til, at Cyklistforbundet og Friluftsland kan udveksle oplysninger for at tjekke dit medlemskab af Cyklistforbundet.

Flere medlemsfordele

Bededamerne

Med Bededamerne bliver også den sidste tur en cykeltur. Få 15 % rabat på kørslen med Bededamernes smukke rustvogncykel, der gør den sidste køretur til noget helt særligt.

Læs mere om rabatten

Kør selv-ferie med Happydays

Få rabat på din kør selv-ferie. Her bestemmer du selv tempoet og sammensætter selv dine oplevelser. Vælg mellem forskellige ferietyper og rejsemål i hele Europa.

Læs mere om rabatten

Pedalkraft - ja tak!

Få 10% i Cyklistforbundets webshop.
Her kan du købe t-shirts med vores ikoniske "Pedalkraft - ja tak" logo.

Læs mere om rabatten