Lige nu

Hvad sker der på cykelområdet - hvad har Cyklistforbundet gang i? Få det aktuelle overblik.

Gå til seneste artikler

Få nyhedsbrevet

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve og følg med i arbejdet for cykelsagen, få nyt om børn og cykling eller lad de bedste tilbud fra vores butik dumpe ind i din mailboks.

Se vores nyhedsbreve

Magasinet Cyklister

Et magasin om det, som cyklister går op i. Cyklister udkommer fire gange årligt - hver gang med et aktuelt tema.

Se magasinet

Vores sociale medier

Følg med i cykelsagen. Du finder os på Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn.

Følg cykelsagen på sociale medier

Frivillighåndbogen

Bliv en del af cykelsagen og gør en forskel i dit lokalområde. Med vores håndbog kommer du godt i gang.

Se håndbog til frivilligt arbejde

Medlemsfordele

Som medlem af Cyklistforbundet får du rabatter, indflydelse, medlemsmagasin og juridisk bistand ved en cykelulykke.

Se alle medlemsfordele

Til forældre

Du kan gøre meget for at hjælpe dit barn godt i gang med at cykle. Vi har samlet vores bedste råd til cykeltræning, guides og cykellege.

Gå til forældrehjørnet