Podcast: Jernhesten

Hvordan kommer vi i gang med at cykle mere og køre mindre i bil - og kan vi cykle os til sundere liv, bedre byer, en grønnere og mere bæredygtig verden? Følg Cyklistforbundets podcastserie i fem afsnit.

Lyt med på Cyklistforbundet.dk/podcast

Lige nu

Hvad sker der på cykelområdet - hvad har Cyklistforbundet gang i? Få det aktuelle overblik lige her og lige nu.

Gå til seneste artikler

Få nyhedsbrevet

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve. Så kan du følge med i arbejdet for cykelsagen og få fif og inspiration til livet som cyklist.

Se vores nyhedsbreve

Magasinet Cyklister

Et magasin om det, som cyklister går op i. Cyklister udkommer fire gange årligt - hver gang med et aktuelt tema.

Se magasinet

Vores sociale medier

Følg med i cykelsagen. Du finder os på Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn.

Følg cykelsagen på sociale medier

Frivillighåndbogen

Skal det være nemmere at cykle der, hvor du bor? Med vores håndbog kommer du godt i gang med frivilligt arbejde og med at gøre en forskel.

Se håndbog til frivilligt arbejde

Medlemsfordele

Som medlem af Cyklistforbundet får du rabatter, indflydelse, medlemsmagasin og juridisk bistand ved en cykelulykke.

Se alle medlemsfordele

Til forældre

Du kan gøre meget for at hjælpe dit barn godt i gang med at cykle. Vi har samlet vores bedste råd til cykeltræning, guides og cykellege.

Gå til forældrehjørnet