Nyhedsartikler fra 2018

2. november 2018

Cyklistforbundet lancerer idekatalog til kommunerne

I disse år bygges der flere steder i Danmark nytænkende cykellegebaner, hvor børn kan lege sig til cykelglæde og cykelsikkerhed. Cyklistforbundet lancerer nu et idekatalog, der samler best practice på området.

17. januar 2018

Vi kan cykle til en bedre verden

Cyklen kan spille en central rolle i kampen for at indfri FN’s verdensmål og skabe en bæredygtig fremtid. Det mener cyklist og tidligere FN-formand Mogens Lykketoft.

Læs interview med Mogens Lykketoft

Lige nu

Hvad sker der på cykelområdet - hvad har Cyklistforbundet gang i? Få det aktuelle overblik.

Gå til seneste artikler

Alt om cykling

Gode cyklistguides

Gør din cykel forårs- og vinterklar. Tjekliste til køb af elcykel. Lær dit barn at cykle. Sæt hjelmen rigtigt. Og meget mere. Vi har guiden.

Se alle vores guides

Støt cykelsagen

Du kan støtte cykelsagen på mange måder

Støt med valgfrit enkeltbeløb. Bliv medlem. Bliv firmamedlem. Du kan blive en del af cykelsagen og støtte Cyklistforbundets arbejde på mange måder.

Se hvordan du kan støtte