Vind en splinterny cykel med hjelm til dit barn, så I kan komme ud og cykle nogle dejlige ture sammen til sommer.

Konkurrencen er slut, og vi er nu i fuld gang med at finde vinderen...

Vi kan cykle-familiekonkurrencen:

Tag et godt billede og vind en børnecykel med hjelm

Måske bliver det dit barn, der vinder en flot, ny cykel med tilhørende hjelm og kan cykle rundt i det danske sommervejr med manér.

Hvordan lærte dit barn at cykle? Var det de klassiske ture op og ned af villavejen med kosteskaftet bagpå? Startede I med løbecykel eller støttehjul? Legede I måske nogle sjove lege på cyklen?

Uanset hvad så ved vi, at det øjeblik, hvor dit barn for første gang cyklede afsted uden din hjælp, gav et kæmpe sus i maven - både hos dig og dit barn.

Det øjeblik og hvordan, I kom dertil, vil vi rigtig gerne høre om. Så har du og dit barn en god historie om, hvordan I greb cykeltræningen an, og hvordan dit barns største cykeløjeblik forløb, som I gerne vil dele med os? Så er det bare at være med i konkurrencen.

Sådan deltager I:
Send jeres navne, et billede af dit barn og også gerne dig på cykel og jeres historie til: konkurrence@cyklistforbundet.dk og skriv 'Vi kan cykle' i emnefeltet.

Sidste frist er den 15. juni. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på Cyklistforbundets sociale medier den 20. juni. Når du deltager i konkurrencen, giver du os samtidig lov til at dele jeres fantastiske, inspirerende og skønne billede og historie på Cyklistforbundets platforme.

Præmien: En cykel med tilhørende hjelm efter eget valg

Præmien er en flot cykel og tilhørende hjelm efter eget valg fra vores leverandør HF Christiansen. Præmien har en samlet værdi på op til 5.000 kr. Der tages forbehold for udsolgte modeller og størrelser.

Tilmeld dig nyhedsbrevet 'Børn Cykler'

Vil du gerne have inspiration til, hvordan du kan hjælpe dit barn til en masse gode cykeloplevelser og et godt og trafiksikkert cykelliv? Tilmeld dig Cyklistforbundets nyhedsbrev 'Børn Cykler', som udkommer 3-4 gange om året. Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Vi kan cykle!

Konkurrencen er et led i børnehavekampagnen Vi kan cykle!, hvor Cyklistforbundet også sætter fokus på cykelleg og cykeltræning i familien. Læs mere om kampagnen her.

  • Vi kan cykle! kampagnen præsenteres med støtte fra Østifterne.

Find inspiration til cykeltræningen

Leg cykelleg med børnene

Det første skridt til at kickstarte cykelglæden og blive en glad og sikker børnecyklist er 'cykelleg'.

Kom godt i gang med cykelleg

Gør cyklen klar med dit barn

Der skal ikke meget til at holde en børnecykel godt kørende. Vi giver fire råd til hvordan, som du og dit barn let kan gå i gang med.

Gå til guiden

Sådan lærer du dit barn at cykle

Hjælp dit barn til at blive en glad og sikker børnecyklist og giv barnet gode vaner med til resten af livet.

Gå til lær dit barn at cykle-guiden