Lær at cykle som voksen

Kom selv i gang med at lære at cykle – eller tilrettelæg et undervisningsforløb for andre. Vi hjælper dig på vej med denne elevbog.

Bogen er en hjælp til at komme godt fra start. Bogen, der er udstyret med gode billeder og illustrationer, viser forskellige øve- og trafiksituationer – fra de indledende balanceøvelser til den afsluttende rutine og sikkerhed i trafikken. Følg bogens 21 trin fra start til slut.

'Lær at cykle som voksen' er en god håndbog for dig, der har lyst til selv at gå i gang - eller gerne vil lære andre voksne at cykle.

Alt om cykling

Undersøgelser og udgivelser

Cyklistforbundet gennemfører løbende forskellige undersøgelser - se dem her.

Ny viden om cykelområdet

Støt cykelsagen

Du kan støtte cykelsagen på mange måder

Støt med valgfrit enkeltbeløb. Bliv medlem. Bliv firmamedlem. Du kan blive en del af cykelsagen og støtte Cyklistforbundets arbejde på mange måder.

Se hvordan du kan støtte

Alt om cykling

Gode cyklistguides

Gør din cykel forårs- og vinterklar. Tjekliste til køb af elcykel. Lær dit barn at cykle. Sæt hjelmen rigtigt. Og meget mere. Vi har guiden.

Se alle vores guides