Bliv samarbejdspartner

Ønsker du og din virksomhed at blive præmiesponsor eller sponsor på en spændende kampagne? Ønsker du og din kommune at blive en del af vores kampagner? Se de forskellige muligheder her.

Vi samarbejder løbende med private virksomheder, kommuner og fonde, der lige som os er optaget af cykelsagen og perspektiverne i cykelsagen.

Bliv privat samarbejdspartner

Der er som privat virksomhed flere måder at støtte cykelsagen på. Det kan være:

Sådan gør I: Kontakt kommunikations- og engagementschef Jane Kofod på mail jak@cyklistforbundet.dk eller på mobil 2217 5588. Sammen kan I vende de forskellige muligheder for et godt og givende samarbejde.

Bliv kommunal samarbejdspartner

En lang række kommuner vælger hvert år at blive samarbejdskommune på vores forskellige landsdækkende kampagner, der er rettet mod børn og voksne. At blive kommunal samarbejdspartner giver kommunen nye muligheder for at fremme cykling, styrke børn og voksnes sundhed i egen kommune og højne kommunens bæredygtige profil.

Læs mere om at blive samarbejdskommune

At cykle giver den enkelte oplevelser, frihed og motion. Når mange cykler, gør det vores verden sundere, grønnere og mere bæredygtig, siger Klaus Bondam, direktør i Cyklistforbundet

Læs også

Det laver vi

Vi står bag indsatser, som får flere til at cykle, som gør det mere sikkert at cykle, og som bidrager til at bruge cyklen som løftestang til en sund, grøn og mere bæredygtig verden

Det laver vi

Bliv firmamedlem

Bliv en del af cykelsagen - hverdagens cykelture giver færre sygedage hos medarbejderne, færre biler på vejene og en mere klimavenlig verden.

Mere om firmamedlemskab

Hvis du giver 200 kr. eller over ...

... så beder vi dig hjælpe os med at dokumentere din donation over for Skat, så vi fortsat kan tilbyde skattefordele, når du eller andre støtter Cyklistforbundet økonomisk.

Læs om mikro-donationer