Lej cykler med 15% rabat hos Copenhagen Bicycles

Vil du på din ferie i København cykle rundt i byen? Eller skal du som københavner bruge en cykel med børnesæde eller en ladcykel? Få 15% rabat på cykelleje hos Copenhagen Bicycles i Nyhavn.

Som medlem af Cyklistforbundet får du 15% rabat på leje af cykler hos Copenhagen Bicycles - og støtter samtidig en cykelbutik med overenskomst.

  • Du kan leje cykler i forskellige modeller og størrelser: City bikes til børn og voksne, ladcykler, Trio-ladcykler og cykler med børnesæde.

  • Du kan leje cykler i alt fra tre timer og helt op til fire måneder.

Tilbuddet gælder kun for Cyklistforbundets medlemmer. Når du benytter tilbuddet, giver du samtykke til, at Cyklistforbundet og Copenhagen Bicycles udveksler oplysninger for at kunne tjekke gyldigheden af dit medlemskab.

Flere medlemsfordele

Jaruplund Højskole

Få en lille bid af højskolelivet med et cykelkursus på Jaruplund Højskole. Dit medlemskab hos Cyklistforbundet giver dig 500,- i rabat på en af højskolens korte cykelkurser.

Læs mere om rabatten

Outdoor Cooking

Outdoor Cooking er en stærk leverandør af gear og grej til udendørs madlavning. Er du medlem af Cyklistforbundet, får du 12 % rabat næste gang du skal udvide dit udstyr.

Læs mere om rabatten

Forbrugerrådet Tænk

Få 10% rabat på medlemskab hos Forbrugerrådet Tænk og hold dig opdateret på testresultater og alt om forbrug.

Læs mere om rabatten