CPH Hotel: Få 15% rabat på hotel midt i København

Vesterbro ligger til den ene side, Indre By til den anden, der er 50 meter til Hovedbanegården, Kødbyen er i baghaven og Tivoli og Strøget et par minutter væk. Snub en storbyferie med rabat på CPH Hotel i DGI Byen og nyd København i fulde drag.

Som gæst på CPH Hotel får du blandt andet gratis adgang til hotellets fitnessrum og kan booke bowlingbaner gratis på dagen. Morgenmad er selvfølgelig inkluderet, og du får rabat på parkering i DGI Byens parkeringsarealer.

Inkl. rabat på cykelleje: København er en cykelby, så lej en cykel på CPH Hotel og oplev byen på to hjul. Du får 15% på cykelleje.

Læs mere om hotellet, priser og muligheder på www.dgibyen.dk/da/hotel-turisme/cph-hotel/

  • Sådan opnår du din medlemsrabat

    Book dit ophold via hotellets online booking. Tast koden Cyklister ind i 'kampagnekodefeltet', når du booker. Vis dit medlemskort, når du tjekker ind.

    Vi ønsker dig et rigtig godt ophold.

Læs også

Bliv medlem

Stærke medlemsfordele

Som medlem af Cyklistforbundet får du op til 20% rabat på cykler, udstyr, cykelleje, friluftsudstyr, delebiler, sommerhuse m.m. hos vores samarbejdspartnere.

Se alle rabatter

Bliv medlem

Meld dig ind

Danmark har brug for flere cyklister, og danske cyklister har brug for bedre cykelforhold. Giv cykelsagen en stærkere stemme.

Vælg et medlemskab

Bliv medlem

Giv et medlemskab i gave

Giv en anderledes gave: Glæd en, du holder af, med et medlemskab af Cyklistforbundet. Så gør du også en forskel for cykelsagen.

Læs mere