• Forårstilbud lige nu: Få et prøvemedlemskab og spar op til 1.960 kr. Læs mere herunder.

Rabat hos LetsGo delebiler

Mangler du bil engang imellem, men har ikke lyst til at anskaffe din egen? Som medlem af Cyklistforbundet kan du spare op til 56 % på et standard- eller plusmedlemskab hos LetsGo Delebiler.

Med medlemskab af LetsGo's delebilsordning kan du vælge mellem 250 biler fordelt i København, Roskilde, Aarhus og Odense - og syv forskellige typer biler lige fra micro- og elbiler til stationcars og kassevogne.

Du kan blive LetsGo Standard- eller Plusmedlem. Prisen for at bruge en LetsGo-bil afregnes ud fra, hvor lang tid du har reserveret bilen (timepris), og hvor langt du har kørt (kilometerpris). Satserne afhænger af dit valgte medlemskab.

Læs mere på www.letsgo.dk.

Standard: Til dig, der kører en gang imellem

Du betaler 96 kr./måned (normalpris 245 kr./måned) plus den obligatoriske selvrisikoforsikring på 50 kr./måned. Her får du:

 • Næstbilligste time- og kilometerpris

 • Reservation af biler i timerne mellem 20 og 06 er gratis

 • Reservationsgebyret er 10 kr.

Plus: Til dig, der kører ofte og langt

Du betaler 320 kr./måned (normalpris 465 kr./måned) plus den obligatoriske selvrisikoforsikring på 70 kr./måned. Her får du:

 • Billigste time- og kilometerpris

 • Reservation af biler i timerne mellem 20 og 06 er gratis

 • Der er intet reservationsgebyr.

Priserne er gældende fra 1/4 2021. Læs mere her

 • Sådan gør du

  Tilmeld dig LetsGo delebilsordning her.

  Brug koden 'letsgocyklist', når du tilmelder dig.

  Tilbuddet gælder kun for medlemmer af Cyklistforbundet. Når du benytter kampagnekoden, giver du samtykke til, at Cyklistforbundet og LetsGo udveksler oplysninger for at tjekke dit medlemskab af Cyklistforbundet.

Forårstilbud: Få et prøvemedlemskab og spar op til 1.960 kr.

Frem til 31. marts 2021 tilbydes Cyklistforbundets medlemmer gratis indmeldelse og gratis standard-medlemskab i januar, februar og marts. Så betaler du kun for din brug af LetsGo-bilerne.

Brug koden ’gavecyklist’, når du tilmelder dig et prøvemedlemskab.

Efter 31.3. fortsætter du automatisk med den almindelige Cyklistforbundsrabat. Ønsker du ikke at fortsætte medlemskabet af LetsGo udover prøveperioden, skal du give LetsGo besked senest 24. marts 2021 på letsgo@letsgo.dk.

Er du allerede tilmeldt LetsGo?

Så kan du konvertere dit medlemskab hos LetsGo og få glæde af medlemsrabatten på den månedlige ydelse fremadrettet. Kontakt LetsGo på letsgo@letsgo.dk.

Det siger to medlemmer om at være cyklist og delebilist

 • Sisse Seerup Varming siger: Jeg bor og arbejder i København, så i hverdagen har jeg cykelafstand til alt. Derfor giver det ikke mening for mig at have min egen bil. Men jeg kan godt lide de kollektive og miljømæssige tanker bag en delebilsordning og synes, det er dejligt at have fri adgang til en bil, hvis jeg skal på en længere tur, skal i IKEA, eller da jeg skulle flytte og havde brug for en kassevogn.

 • Karsten Zacher Nielsen siger: Vores valg om at blive delebilister skyldes mest miljømæssige overvejelser, og så er delebilerne relativt nemme at komme til, hvis der opstår et behov, hvor cykel og offentlig transport ikke er en oplagt mulighed. I forhold til selv at have en bil sparer jeg helt klart penge, fordi mit kørselsbehov ikke er så stort.

Flere medlemsfordele

CAMPZ

Når du handler hos CAMPZ, får du som medlem af Cyklistforbundet 10% på din bestilling. Hos CAMPZ finder du et bredt udvalg på outdoor-beklædning og -udstyr til dit næste eventyr.

Læs mere om rabatten

Kør selv-ferie med Happydays

Få rabat på din kør selv-ferie. Her bestemmer du selv tempoet og sammensætter selv dine oplevelser. Vælg mellem forskellige ferietyper og rejsemål i hele Europa.

Læs mere om rabatten