Introtilbud hos LetsGo delebiler

Mangler du bil en gang imellem, men har ikke lyst til at anskaffe din egen? Som medlem af Cyklistforbundet får du hos LetsGo de tre første måneder gratis og 200 kr. at køre for.

Med LetsGo's delebilsordning kan du vælge mellem 300 biler fordelt i København, Roskilde, Aarhus og Odense - og syv forskellige typer biler lige fra micro- og elbiler til stationcars og kassevogne.

Som medlem af Cyklistforbundet får du et gratis intro-tilbud på et LetsGo Standard-medlemskab:

 • Gratis indmeldelse (normalpris 90 kr.)

 • Gratis Standard medlemskab i tre måneder (normalpris 795 kr.)

 • 200 kr. at køre for

 • Du sparer i alt 1.085 kr.

Efter de tre første måneder kan du fortsætte på Standard medlemskab, eller du kan skifte til et andet af LetsGo's i alt fire medlemskabstyper. Prisen for at bruge en LetsGo-bil afregnes ud fra, hvor lang tid du har reserveret bilen (timepris), og hvor langt du har kørt (kilometerpris). Læs mere på www.letsgo.dk.

 • Sådan gør du

  Tilmeld dig LetsGo delebilsordning her. Brug koden 'letsgocyklist', når du tilmelder dig.

  Tilbuddet gælder kun for medlemmer af Cyklistforbundet. Når du benytter kampagnekoden, giver du samtykke til, at Cyklistforbundet og LetsGo udveksler oplysninger for at tjekke dit medlemskab af Cyklistforbundet.

Det siger to medlemmer om at være cyklist og delebilist

 • Sisse Seerup Varming siger: Jeg bor og arbejder i København, så i hverdagen har jeg cykelafstand til alt. Derfor giver det ikke mening for mig at have min egen bil. Men jeg kan godt lide de kollektive og miljømæssige tanker bag en delebilsordning og synes, det er dejligt at have fri adgang til en bil, hvis jeg skal på en længere tur, skal i IKEA, eller da jeg skulle flytte og havde brug for en kassevogn.

 • Karsten Zacher Nielsen siger: Vores valg om at blive delebilister skyldes mest miljømæssige overvejelser, og så er delebilerne relativt nemme at komme til, hvis der opstår et behov, hvor cykel og offentlig transport ikke er en oplagt mulighed. I forhold til selv at have en bil sparer jeg helt klart penge, fordi mit kørselsbehov ikke er så stort.

Flere medlemsfordele

Kør selv-ferie med Happydays

Få rabat på din kør selv-ferie. Her bestemmer du selv tempoet og sammensætter selv dine oplevelser. Vælg mellem forskellige ferietyper og rejsemål i hele Europa.

Læs mere om rabatten

Luftforurening koster liv. Derfor opfordrer Cyklistforbundet nu til, at du skriver under på et nyt borgerforslag. Vi kræver renere luft i Danmark.

Skriv under her