15% rabat hos RepMyBike

Få en fast serviceaftale til din cykel eller ladcykel. Med RepMyBike har du altid en cykel, der fungerer, og du skal ikke frygte store regninger på cykelreparationer. Prisen er fast og lav.

Hvorfor vente på at få din cykel repareret, når du kan få det ordnet med det samme. RepMyBike, som du finder på to centrale lokationer i København: Hovedbanegården og Nyhavn, tilbyder abonnementsordning på cykelreparationer.

Så kan du komme ind med din cykel og få den lappet eller repareret med det samme.

Du kan også leje en cykel fast med reparation for en fast lav månedlig pris. Samtidig støtter du en cykelbutik med overenskomst.

Læs mere på www.repmybike.dk

  • Sådan gør du

    Når du skal gøre brug af medlemsfordelen, skal du oplyse promo-koden vicykler2021.

    Tilbuddet gælder kun for Cyklistforbundets medlemmer. Når du benytter tilbuddet, giver du samtykke til, at Cyklistforbundet og Copenhagen Bicycles udveksler oplysninger for at kunne tjekke gyldigheden af dit medlemskab.

Bor du ikke i København, men er på besøg? Som medlem af Cyklistforbundet får du 15% på cykelleje hos RepMyBike's samarbejdsparter Copenhagen Bicycles - læs mere her.

Copenhagen Bicycles

Vil du på din ferie i København cykle rundt i byen? Eller skal du som københavner bruge en cykel med børnesæde eller en ladcykel? Få 15% rabat på cykelleje hos Copenhagen Bicycles.

Læs mere om rabatten

Stærke medlemsfordele

Som medlem af Cyklistforbundet får du op til 20% rabat på cykler, udstyr, cykelleje, friluftsudstyr, delebiler, sommerhuse m.m. hos vores samarbejdspartnere.

Se alle rabatter

Meld dig ind

Danmark har brug for flere cyklister, og danske cyklister har brug for bedre cykelforhold. Giv cykelsagen en stærkere stemme.

Vælg et medlemskab