Bliv medlem for halv pris

Vi fejrer FN's Verdens Cykeldag og giver lige nu halv pris (175 kr.) på et års medlemskab af Cyklistforbundet.

Venlig hilsen Klaus Bondam, direktør i Cyklistforbundet

PERSONLIGT MEDLEMSKAB: Halv pris frem til 17. juni

Vi arbejder for at gøre cyklen til det oplagte og trygge valg i hverdagen for alle og for at lade cyklen vise vejen til en sundere og mere bæredygtig verden.

Klik her og meld dig ind nu

Bliv en del af cykelsagen - sammen er vi stærke

Når du cykler, skal du ikke være bange for at blive påkørt bagfra. Du skal ikke være bange for tætte overhalinger af hurtigt kørende biler. Det skal være sikkert og trygt at være cyklist.

Det skal det være over hele landet. I byerne. Uden for byerne. Uanset om du er barn eller voksen. Derfor kæmper vi for flere og bedre cykelstier.

I Danmark har vi brug for flere cyklister og bedre forhold for cyklister. Sig ja til en cykelvenlig verden sammen med os og lad os cykle til en sund, grøn og bæredygtig verden.

Som medlem får du også:

Op til 20 % rabat på cykler, udstyr, cykelleje, friluftsudstyr, delebiler, sommerhuse m.m hos vores samarbejdspartnere; gratis juridisk bistand, hvis du er ude for en trafikulykke på cykel; medlemsmagasinet CYKLISTER fire gange årligt

Meld dig ind nu til halv pris

Email findes allerede i vores system - måske er du allerede medlem?
Vi har tekniske problemer, prøv igen senere.
Vi sender dig videre til betaling

Vi beder om dit fødselsår for at kunne se, om du er berettiget til rabat på dit medlemskab.

Persondata

Vi registrerer dit navn, adresse, mail-adresse (samt telefonnummer og fødselsår, hvis du opgiver det) i vores medlemsystem. Hvorfor vi gør det, og hvordan vi behandler dine personlige data, kan du læse i vores persondatapolitik.