FAQ

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål til Cykelregnskabsgeneratoren. Siden vil løbende blive opdateret.

Generelt er generatoren simpelt opbygget - data i rapporten bliver præsenteret i den rækkefølge det står i generatoren. F.eks. hvis dine årstal på grafen står i forkert rækkefølge, kan du sandsynligvis spore fejlen i rækkefølgen, du har brugt i tabellen i selve generatoren.

I hvilken rækkefølge kommer data og tekst ud i rapporten?

Data og tekst bliver præsenteret i rapporten i den rækkefølge det står i generatoren. F.eks. hvis dine årstal på grafen står i forkert rækkefølge, kan du sandsynligvis spore fejlen i rækkefølgen, du har brugt i tabellen i selve generatoren.

Er pdf-rapporten webtilgængelig?

Nej, PDFen lever ikke op til webtilgængelighedsstandarder. Såfremt rapporten skal henvende sig til den bredere befolkning, kan kommunikationsafdelingen i din kommune hjælpe dig.

Brug os

Til kommuner: Lav et cykelregnskab

Cyklistforbundet tilbyder to gratis værktøjer til kommuner, der vil styrke arbejdet med cykelfremme. Cykelregnskabsgeneratoren giver status på cykelforhold i kommunen og Fix Cykelvejen giver borgerinput om lokale cykelforhold.

Læs mere

Brug os

Lav et cykelregnskab

Du udfylder data direkte i generatoren, der producerer en færdig og printbar pdf-rapport for dig - inklusiv grafer og nøgletal.

Gå til generatoren

Brug os

Fix Cykelvejen

Fix Cykelvejen er Cyklistforbundets interaktive kort, hvor kommuner kan invitere borgere til at indberette lokale fejl, mangler og ønsker til hverdagen som cyklist.

Gå til Fix Cykelvejen