Materialer til Vi kan cykle!-kampagnen

Institutioner, der er tilmeldt Vi kan cykle!, har modtaget en pakke med fysiske materialer. Ud over disse materialer består kampagnepakken af en række supplerende digitale materialer, som kan downloades her:

Hent de supplerende materialer her

Hold en lille fest, når kampagnen er slut og overræk et diplom til hver af børnene (evt. lamineret) sammen med de tilsendte tatoveringer.

Udfyld informationsbrevet med jeres egne oplysninger og del det med forældrene på Intra eller i fysisk form. Så sikrer I, at de bakker op om kampagnen, og at børnene får cykler med. Inspirationsfolderen giver ideer til sjov cykeltræning derhjemme.

Ekstraopgaver:

Vi har samlet nogle ekstraopgaver til en regnvejrsdag eller til når cykelbenene er trætte:

Hent flere eksemplarer af kampagnens 'fysiske' materialer her:

Har I brug for flere eksemplarer af de materialer, der er sendt ud i institutionerne - eller nåede I ikke at tilmelde jer tidsnok til at modtage materialer, så kan de hentes her.

Legekortene kan lamineres, så de kan bruges igen og igen og i al slags vejr på legepladsen.

Trafikskiltene kan bruges til cykellegen 10 vågne cyklister - og til en dialog om, hvordan man færdes i trafikken. Find selv på flere lege, hvor trafikskiltene kan indgå:

Brug bankopladerne til cykellegen Trafikbanko på legepladsen eller som almindelig banko uden cykler. Kan også bruges som vendespil. Print, laminer og klip brikkerne (med de stiplede linjer) ud.

Print plakaten ud (fx. i A3) og hæng op.

Vejledningen giver en grundig indføring i, hvordan cykelleg kan bruges i det pædagogiske arbejde og i arbejdet med de opdaterede læreplaner. Der er også gode råd til, hvordan I skaber de bedste rammer for legen, og hvordan I videreudvikler de forskellige cykellege.

Tak til Østifterne for at støtte kampagnen Vi kan cykle!