Falco A/S

Nutidige, skræddersyede, innovative og langtidsholdbare byrumsløsninger med rådgivning fra dedikerede uderums- og cykelparkeringseksperter

Falco udvikler og producerer højkvalitets- og bæredygtige cykelparkeringsløsninger, overdækninger, skure, pullerter og gademøbler. Vi lægger vægt på design med brugervenlighed, funktionalitet og har naturligvis et øje på miljøet, hvorfor vi kun anvender FSC® certificeret hårdttræ. Produkterne produceres under ordnede forhold hos ’Falco – Holland’, hvor vi med vores mange solceller er selvforsynende i strøm. Vores medarbejdere er dedikerede og står parat til at rådgive dig i dit projekt uanset om det er standardprodukter eller et projektspecifikt produkt du lige står og mangler.

Se mere her: www.falcoas.dk

Hvad virker godt?

Bliv klogere på hvordan I kan styrke cykling i jeres virksomhed og opnå de store fordele, der er ved at flytte medarbejdere og opgaver fra bil til cykel.

Gå til oversigten

Certificering som Cykelvenlig Arbejdsplads

Certificeringsordningen Cykelvenlig Arbejdsplads er ét af de mange tilbud som Cykelvæksthuset kan tilbyde ved et rådgivningsforløb.

Gå til artiklen