Cargobike Business

Vær dér, hvor dine kunder er! Cargobike har miljøvenlige transportløsninger, som holder hjulene i gang i din virksomhed.

Vores el-ladcykler til erhverv kan tilpasses forskellige typer af omrejsende salg og transport. Vi designer ladcykler i robuste og holdbare materialer. Din Cargobike skal være et driftssikkert redskab i din virksomhed.

Ladcyklen kan tilpasses forskellige aktiviteter og findes allerede inden for alle segmenter, lige fra håndværk som fx vvs, byggeri eller elektriker, kørende bartendere, vinduespudsning, udlevering af pizza, håndværk på lille skala til at være et vigtigt led i kommunale transportløsninger.

Ud over at gøre det lettere at komme frem i bymiljøet, spares penge ved at slippe for parkeringsafgifter. Du slipper for at skulle lede efter parkeringsplads, og kan oftest komme rigtigt tæt på dér, hvor du skal hen.

Gå til Cargobike Business

Se også

Kom i gang

Hvorfor mere cykling?

Vidste du, at cykling er en gevinst for mange virksomheder, og at virksomheder ofte er en ideel platform for cykelfremme? Bliv klogere på potentialet i mere cykling.

Læs mere

Kom i gang

Hvad virker godt?

Bliv klogere på hvordan I kan styrke cykling i jeres virksomhed og opnå de store fordele, der er ved at flytte medarbejdere og opgaver fra bil til cykel.

Gå til oversigten