Cyklistforbundet i Aarhus

Tre nye cykelstier mangler nu kun byrådets godkendelse! Se kommentarer fra rådmand og medlemmer af teknisk udvalg!

Børnehavebørn kan cykle op til 25 km

Aktuelt

Alle børnehaver: Nu kan I tilmelde jer Vi kan cykle!

At blive cykelsikker er første skridt på vejen til at blive cykelglad og trafiksikker børnecyklist. I børnehavekampagnen Vi kan cykle! leger børn sig til at blive sikre på cyklen med sjove cykellege. Vi kan cykle!-2023 kører hele maj måned. Tilmeldingen er åben nu.

Læs mere og tilmeld jer

Inspirationskatalog:

Sådan bliver I en god cykelskole

At børn lærer cyklen at kende som et sjovt, sundt og attraktivt transportmiddel er et fælles ansvar - og her spiller ikke bare forældre, men også skoler en afgørende og vigtig rolle. Vi har her samlet inspiration til, hvordan I som skole kan støtte op om børns cykling.

Aktiv og grøntransport!

Cykelbørn Er Glade Børn

Plads og hensyn til alle!

Der skal være plads til alle - og også i trafikken skal vi tage hensyn til og passe på hinanden.
Jeg efterlyser et badge med et slogan, som opfordrer til gensidigt hensyn mellem billister, cyklister og gående. Badges skal kunne påsættes både biler, cykler, busser, barnevogne m.v. Send dit forslag til oko@oko.dk

Kontaktpersoner:
Aarhus Midt Elsebeth mail: eterkelsen@eterkelsen.dk
Aarhus Vest Anders mail: cyklistforbundetaarhus@gmail.com
Aarhus Nord Kristian mail: kristian.beedholm@gmail.com
Aarhus Syd mail: Ole oko@oko.dk

Forslag til forbedring af cykelmiljøet i hele Aarhus Kommune modtages gerne.


FaceBook Cyklistforbundet Aarhus

Aarhusafdelingen har siden 1976 arbejdet for at forbedre cyklistforholdene i Århus - og har Pr. 23. januar 2023 723 medlemmer i Aarhus afdelingen. I 2022 er der i alt udmeldt 53 medlemmer.

Afdelingen deltager aktiv i cykeldebatten i Aarhus Kommune med det formål at skabe gode og sikre cykelforhold for alle. Dog har vi særlig fokus på sikre skolestier i byen og på landet.

Bruger du Aarhus Borgertip?

Hvis du oplever huller i cykelstien eller lyskryds, der ikke tager hensyn til cyklister, gående eller andet, så kan du hurtigt informere kommunen via dette link.

Hvordan kan du præge udviklingen?

Vil du være med til at forbedre cyklisternes trafiksikkerhed, har du gode ideer til det videre arbejde - eller vil du bare gerne deltage i afdelingens udflugter, andre aktiviteter eller møder?

meld dig ind i Cyklistforbundet.

Vi hører gerne om gode idéer og forslag, der kan gøre livet lettere for cyklisterne på deres vej gennem byen. Kontakt én af ovennævnte.

Deltag i debatten på facebook og kom til vores generalforsamling i januar 2023. Cyklismen har brug for alle gode kræfter. Send dine kommentarer til én af ovennævnte kontaktpersoner.

Bestyrelse
Elsebeth Terkelsen, Anders Nielsen, Ole Krabbe Olesen, Kristian Beedholm, Tiberiu Cioruga; John Schmidt ; Jakob Larsen og Roar Paaske.

Bestyrelsen konstituerer sig på næse bestyrelsesmøde; mandag, den 27. februar 2023.

CYKLISTFORBUNDET kæmper for et cykelvenligt samfund, hvor cyklen står højt på den politiske dagsorden.

Støt os ved at blive medlem