Årets Cykeldynamo

Hvert år hædrer Cyklistforbundet et medlem eller en afdeling, som har gjort noget særligt for cykelsagen i eget lokalområde, med prisen Årets Cykeldynamo. Årets prismodtager offentliggøres på det årlige landsmøde.

1. november 2021

Claus Behrendsen fra Vejle får prisen Årets Cykeldynamo 2021

Cyklen giver frihed, lyder det fra formand for Cyklistforbundet i Vejle, Claus Behrendsen. Han har fået Cyklistforbundets pris Årets Cykeldynamo 2021.

Læs artiklen

2. november 2020

Lokal fighter får prisen Årets Cykeldynamo 2020

Reni Hatting får prisen for sin vedholdende indsats med at forbedre forholdene for cyklister i Esbjerg Kommune. Reni Hatting har i særlig grad kæmpet for flere sikre skoleveje til kommunens børn.

Læs artiklen

28. oktober 2019

Tidligere skoleleder fra Svendborg får prisen Årets Cykeldynamo 2019

Jens Fabricius Hansen, der er aktiv i borgergruppen Cykelsti Hvidkilde nu! og medlem af Cyklistforbundet Svendborg, hædres for sin vedholdende og målrettede indsats for cykelsagen.

Læs artiklen

2. november 2018

Svendborggenser og viborggenser deler prisen Årets Cykeldynamo 2018

Marianne Kildebjerg hædres for sin vedholdende og målrettede indsats for at sætte cykelsagen på dagsordenen. Grethe Eskildsen hædres for sit årelange engagement og for sin evne til at inddrage bredt i den lokale indsats for cykelsagen.

Læs mere

Se også

Frivilligportalen

Frivillighåndbogen

Skal det være nemmere at cykle der, hvor du bor? Med vores håndbog kommer du godt i gang med frivilligt arbejde og med at gøre en forskel.

Se håndbog til frivilligt arbejde
Cykling i skoven

Frivilligportalen

Kalender: Det sker lokalt

Cykelture, gør det selv-værksteder, medlemsmøder og St. Cykeldag. Se, hvad der sker i Cyklistforbundets afdelinger.

Se afdelingernes kalender

Det vil vi

Det arbejder vi for

Danmark har brug for flere cyklister. Cyklister har brug for bedre forhold. Vi arbejder for at gøre cyklen til det oplagte og trygge valg i hverdagen for alle og for at skabe en sund og bæredygtig verden med cyklen som løftestang.

Læs Cyklistforbundets manifest