26. maj 2022

Cyklistforbundet søger direktør

Cyklistforbundet arbejder for at gøre cyklen til det oplagte og trygge valg i hverdagen for alle, for flere cykelvenlige beslutning på lokalt, regionalt og nationalt plan og for at bruge cyklen som løftestang til et grønnere, sundere og sjovere Danmark. Nu søger vi en direktør til at stå i spidsen for forbundets sekretariat i København.

Læs opslaget her

Cyklistforbundet søger to praktikanter til vores kampagner, projekter og kommunikation

Er du interesseret i arbejdet med grøn omstilling, folkesundhed og et cykelvenligt samfund? Er du godt skrivende og nysgerrig på at arbejde i en ambitiøs interesseorganisation? Kom og prøv kræfter med dit fag hos os. Vi søger to praktikanter til efterårssemestret og sætter et praktikforløb sammen, der passer til dine interesser og kompetencer.

Læs opslaget her

Kontakt os

Find info om sekretariatet, medarbejdere, afdelingerne og annoncering i CYKLISTER.

Sådan kontakter du os

Organisationen

Vi er en demokratisk medlemsorganisation med hovedbestyrelse, landsmøde og lokalafdelinger. Bliv klogere på os som organisation.

Klik og læs

Det laver vi

Vi står bag indsatser, som får flere til at cykle, som gør det mere sikkert at cykle, og som bidrager til at bruge cyklen som løftestang til en sund, grøn og mere bæredygtig verden

Det laver vi