Cyklistforbundet søger en praktikant til kampagner, projekter og analyser

Er du interesseret i grøn omstilling, folkesundhed og cykling, og vil du omsætte teoretisk viden til praktiske erfaringer i en ambitiøs interesse­organisation? Kom og prøv kræfter med dit fag hos os. Vi søger en praktikant til vores kampagne-, projekt- og analyseafdeling.

Læs opslaget her

Uopfordret ansøgning

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret jobansøgning. Send den pr. mail til post@cyklistforbundet.dk eller pr. post til:
Cyklistforbundet
Rømersgade 5
1362 København K

Kontakt os

Find info om sekretariatet, medarbejdere, afdelingerne og annoncering i CYKLISTER.

Sådan kontakter du os

Organisationen

Vi er en demokratisk medlemsorganisation med hovedbestyrelse, landsmøde og lokalafdelinger. Bliv klogere på os som organisation.

Klik og læs

Det laver vi

Vi står bag indsatser, som får flere til at cykle, som gør det mere sikkert at cykle, og som bidrager til at bruge cyklen som løftestang til en sund, grøn og mere bæredygtig verden

Det laver vi