Vi søger en praktikant til kommunikation

Vil du noget med kommunikation, sociale medier, video, og vil du omsætte teoretisk viden til praktiske erfaringer i en ambitiøs interesseorganisation? Kom og prøv kræfter med dit fag hos os.

Vi søger en praktikant til vores kommunikations- og engagementsafdeling. Som praktikant i Cyklistforbundet skal du ikke forvente at bruge meget tid på kaffebrygning eller kopiering. Til gengæld kan du forvente at blive en vigtig del af vores sekretariat, og du får både ansvar og kommer til at lære en masse.

Vi arbejder via kampagner, projekter, medlemsaktiviteter og politisk arbejde for at gøre cyklen til det trygge og oplagte valg i hverdagen og for at skabe en sundere og mere bæredygtig verden med cyklen som løftestang.

Til efteråret kan vi tilbyde et praktikforløb til dig, der gerne vil have hands on erfaring med planlægning og gennemførelse af kommunikationsopgaver i en professionelt arbejdende civilsamfundsorganisation. Det bliver et spændende efterår. Vi skal både lave podcast, journalistisk magasin og engagere flere danskere i cykelsagen og i Cyklistforbundet som medlemsorganisation.

Sammen med dig sammensætter vi et praktikforløb, der passer til de interesser og kompetencer, som du bringer med dig.

Opgaverne kan være:

• Udvikling og tilrettelæggelse af indhold til vores forskellige platforme - magasin, sociale medier, nyhedsbreve og web

• Udvikling og produktion af videofilm til kampagner og øvrige indsatser

• Kommunikationsindsatser i forbindelse med onboarding og fastholdelse af medlemmer

• Kommunikationsindsatser i forbindelse med privat fundraising og mikrodonationer

Om dig:

Studerende på en videregående kommunikationsuddannelse. En dygtig formidler, der kan arbejde med tekst, billeder og video. Struktureret, pligtopfyldende og har mod på at sætte dig ind i nye sagsområder og nye værktøjer. Trives i et levende arbejdsmiljø med skiftende opgaver.

Om os:

Vi er en demokratisk medlemsorganisation og Danmarks største organisation på cykel-området. Vi tilbyder dejlige kollegaer, god stemning på kontoret og uformel omgangstone. Vi spiser typisk sammen, og vi taler om meget andet end cykler. Du kommer til at arbejde i Cyklistforbundets sekretariat i Rømersgade lige ved Torvehallerne i København. Her kommer du til at indgå i vores samlede stab på ca. 20 faste medarbejdere, og du vil få en seniormedarbejder som din praktikantvejleder.

Praktikopholdet er som udgangspunkt på fuld tid (37 timer/uge) og løber fra ca. sensommer 2020 til primo 2021. Timetal og den præcise praktikperiode kan aftales nærme-re, så det passer med studieforløb og -krav. Praktikopholdet er ulønnet, da det forudsættes, at dit uddannelsessted anerkender opholdet som meritgivende.

Vi glæder os til at se din ansøgning.

Send din ansøgning inkl. eventuelle bilag til praktik@cyklistforbundet.dk hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler, så skriv hellere til os i dag end i morgen.

Kontakt

For nærmere information: Kontakt medieredaktør Jørgen Schlosser på mail eller telefon:
Dir. +45 27 52 43 25 mail: jsc@cyklistforbundet.dk.

Det laver vi

Vi står bag indsatser, som får flere til at cykle, som gør det mere sikkert at cykle, og som bidrager til at bruge cyklen som løftestang til en sundere, grønnere og mere bæredygtig verden

Det laver vi

Organisationen

Vi er en demokratisk medlemsorganisation med hovedbestyrelse, landsmøde og lokalafdelinger. Bliv klogere på os som organisation.

Klik og læs

Det vil vi

Det arbejder vi for

Vi arbejder for at gøre cyklen til det oplagte og trygge valg i hverdagen og for at skabe en sund og bæredygtig verden med cyklen som løftestang.

Det arbejder vi for