Praktikant til kommunikation

Vil du arbejde i København for en god sag? Hvis du har talentet og gå-på-modet, skal vi nok hjælpe dig til at blive en endnu bedre kommunikatør. Vores arbejde med sociale medier, kampagner, projekter, medlemsaktiviteter og det politiske handler om at gøre cyklen til det trygge og oplagte valg i hverdagen.

Til foråret kan vi tilbyde et praktikforløb til dig, der gerne vil have hands-on erfaring med planlægning og gennemførelse af kommunikationsopgaver i en professionelt arbejdende civilsamfundsorganisation. Det bliver et spændende forår, hvor vi blandt andet skal afvikle de to store kampagner, VI CYKLER TIL ARBEJDE og Vi Kan Cykle, og udgive to udgaver af vores medlemsmagasin CYKLISTER. Sammen med dig sammensætter vi et praktikforløb, der passer til de interesser og kompetencer, som du bringer med dig.

Opgaverne kan være:

• Udvikling og tilrettelæggelse af indhold til vores forskellige platforme - magasin, sociale medier, nyhedsbreve og web

• Udvikling og produktion af videofilm til kampagner og øvrige indsatser

• Kommunikationsindsatser i forbindelse med on-boarding og fastholdelse af medlemmer

• Kommunikationsindsatser i forbindelse med privat fundraising og mikrodonationer.

Om dig:

Du er en talentfuld formidler, der gerne vil blive endnu bedre til at arbejde med de forskellige formater, både indenfor tekst, video, billede – måske lyd? Du vil gerne arbejde i en mindre NGO, hvor du får lov til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver. Du er pligtopfyldende og går frisk til nye udfordringer.

Om os:

Vi er dem, der giver dig en masse opgaver, men også dem, der coacher, vejleder oplærer, så du kan løse opgaverne og bliver dygtigere. Cyklistforbundet er en demokratisk medlemsorganisation og Danmarks største organisation på cykelområdet. Vi tilbyder dejlige kollegaer, god stemning på kontoret og uformel omgangstone. Vi spiser typisk sammen, og vi taler om meget andet end cykler.

Du kommer til at arbejde i Cyklistforbundets sekretariat i Rømersgade lige ved Torvehallerne i København. Her kommer du til at indgå i vores samlede stab på ca. 20 faste medarbejdere, og du vil få vores redaktør som din praktikantvejleder.

Praktikopholdet er som udgangspunkt på fuld tid (37 timer/uge) og løber fra ca. 1. februar til 31. juli. Timetal og den præcise praktikperiode kan aftales nærmere, så det passer med studieforløb og -krav. Praktikopholdet er ulønnet. Vi glæder os til at se din ansøgning Send din ansøgning inkl. eventuelle bilag til post@cyklistforbundet.dk hurtigst muligt.

Vi afholder løbende samtaler, så skriv hellere til os i dag end i morgen.

Kontakt

Kontakt kommunikations- og engagementschef Jane Kofod på jak@cyklistforbundet.dk / 22 17 55 88 eller medieredaktør Jørgen Schlosser på mail eller telefon jsc@cyklistforbundet.dk / 27 52 43 25