Tilmeld dit kontingent til PBS

Gør det nemt for dig selv: Tilmeld dit årlige kontingent til Cyklistforbundet til PBS / automatisk betalingsservice.

Sådan gør du

• Find dit medlemsnummer. Nummeret står i velkomstbrevet, på dit medlemskort og bag på dit medlemsblad Cyklister. Du skal bruge nummeret, når du udfylder tilmeldingsformularen

• Udfyld den online tilmeldingsformular (åbner i nyt vindue). Medlemsnummeret skal stå i feltet 'Kunde-/medlemsnummer'.

Sikkerhed

Dine oplysninger sendes til PBS via en krypteret forbindelse (SSL). Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og PBS. Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Det er PBS A/S, der står bag Betalingsservice.

Kontakt os

Sekretariat - lokalafdelinger - butik - værksted - presse - annoncering i CYKLISTER.

Sådan kontakter du os

Lige nu

Hvad sker der på cykelområdet - hvad har Cyklistforbundet gang i? Få det aktuelle overblik.

Gå til seneste artikler

Frivillighåndbogen

Bliv en del af cykelsagen og gør en forskel i dit lokalområde. Med vores håndbog kommer du godt i gang.

Se håndbog til lokalt arbejde