Her sidder vi med

Cyklistforbundet sidder med i flere organisationer, råd og udvalg nedsat af eksterne samarbejdspartnere.

Vi sidder med i Rådet for Sikker Trafik, Færdselssikkerhedskommissionen, Højresvingsgruppen under Havarikommissionen for Vejtrafikulykker og en lang række øvrige organisationer, råd og udvalg.

Se den fulde oversigt her:

• Broen for Fremtiden: Vicedirektør Jane Kofod

• Concito: Vicedirektør Jane Kofod

• Cycling Embassy of Denmark: Landsformand Jens Peter Hansen og medlem af hovedbestyrelsen Julie Schack (Cyklistforbundet har en stemme)

• Cykelrådet: Projektleder/politisk konsulent Emil Maj Christensen

• Dansk Varefakta Nævn / cykellåse: Medlem af Cyklistforbundet/Ballerup, Målev, Skovlunde, Lars Alexandersen

• Dansk Cykelturisme: Landsformand Jens Peter Hansen

• European Cyclists' Federation: Cyklistforbundets direktør, landsformand Jens Peter Hansen

• Forbrugerrådet TÆNK: Medlem af Cyklistforbundet/Frederiksberg, Jette Gotsche

• Foreningen af herberger langs Hærvejen: Medlem af Cyklistforbundet/Viborg, Inger Larsen Ørbæk

• Friluftsrådet: Landsformand Jens Peter Hansen, medlem af Cyklistforbundet/Fakse, Poul Petersen, medlem af Cyklistforbundet/Frederiksberg Jette Gotsche (Cyklistforbundet har to stemmer)

• Færdselssikkerhedskommissionen: Projektleder Emil Maj Christensen

• Højresvingsgruppen under Havarikommissionen for Vejtrafikulykker: Projektleder Emil Maj Christensen

• Innovationsgruppen Digitalt Stelnummer: Lokalformand Cyklistforbundet/Aalborg, Mike Hedlund-White

• Nationalt cykelregnskab: Projektleder Emil Maj Christensen

• Netværket for Bæredygtig Trafik: Medlem af Cyklistforbundet/Gribskov, Claus Bonnevie

• Rejsegarantifonden: Medlem af Cyklistforbundet/København, Jens Loft Rasmussen

• Rådet for bæredygtig Trafik: Medlem af Cyklistforbundet/Lyngby-Tårbæk og Rudersdal, Niels Wellendorf

• Rådet for Sikker Trafik / Forretningsudvalg: Medlem af hovedbestyrelsen, Janus Boye

• Udsynszoner for lastbiler: Projektleder Emil Maj Christensen

• Vejregelrådet: Medlem af Cyklistforbundet/Gentofte, Roger Christensen

Øvrige samarbejder

Cyklistforbundet er desuden løbende i dialog med Foreningen Frie Fugle i forbindelse med deres arbejde på cykelområdet.

Brug os

Vi har cykelkampagner for børn og voksne, cykellegekorps, rådgivning og certificeringsordning for virksomheder, partnerprogrammer for kommuner, firmamedlemskaber og meget mere.

Bliv aktiv i cykelsagen

Gør en forskel. Få indflydelse. Brug frivillighåndbogen. Find en lokal afdeling.

Gå til Frivilligportalen

Alt om cykling

Find de gode guides, særlig viden til forældre, lærere, pædagoger og kommuner, lov og regler og ny viden.

Læs alt om cykling