Her sidder vi med

Cyklistforbundet sidder med i flere organisationer, råd og udvalg nedsat af eksterne samarbejdspartnere.

Vi sidder med i Rådet for Sikker Trafik, Færdselssikkerhedskommissionen, Højresvingsgruppen under Haverikommissionen for Vejtrafikulykker og en lang række øvrige organisationer, råd og udvalg.

Se den fulde oversigt her:

• Ankenævnet for Feriehusudlejning: Claus S.Hansen

• By- og Pendlercykelfonden: Landsformand Jette Gotsche

• Concito: Vicedirektør Trine Stjernø / direktør Klaus Bondam

• Cycling Embassy of Denmark: Klaus Bondam, Jens Peter Hansen og Julie Schack (Cyklistforbundet har en stemme)

• Dansk Varefakta Nævn / låse: Lars Alexandersen

• Dansk Cykelturisme: Direktør Klaus Bondam

• European Cyclists' Federation: Cyklistforbundets direktør, landsformand

• Forbrugerrådet TÆNK: Direktør Klaus Bondam og landsformand Jette Gotsche

• Foreningen af herberger langs Hærvejen: Medlem af lokalbestyrelsen i Viborg Inger Larsen Ørbæk

• Friluftsrådet: Klaus Bondam, Poul Petersen, Jette Gotsche og Jens Peter Hansen (Cyklistforbundet har to stemmer)

• Færdselssikkerhedskommissionen: Direktør Klaus Bondam

• Højresvingsgruppen under Haverikommissionen for Vejtrafikulykker: Direktør Klaus Bondam

• Innovationsgruppen Digitalt Stelnummer: Lokalformand Aalborg Mike Hedlund-White

• Netværket for Bæredygtig Trafik: Næstformand Claus Bonnevie

• Pakkerejse-ankenævnet: Jens Loft Rasmussen (suppleant)

• Rejsegarantifonden: Jens Loft Rasmussen

• Rådet for bæredygtig Trafik: Niels Wellendorf

• Rådet for Sikker Trafik / Foretningsudvalg: Direktør Klaus Bondam

• Sunde Børn Cykler Selv-netværket: Kommunikations- og kampagnechef Jane Kofod

• Vejregelrådet: Roger Christensen

Brug os

Vi har cykelkampagner, cykellegekorps, medlemskaber og certificeringsordning for virksomheder, partnergrogrammer for kommuner og meget mere.

Frivilligportalen

Bliv aktiv i cykelsagen. Gør en forskel. Få indflydelse. Find en lokalafdeling.

Gå til Frivilligportalen

Alt om cykling

Find de gode guides, særlig viden til forældre, lærere, pædagoger og kommuner, lov og regler og ny viden.

Læs alt om cykling