Stil op til Cyklistforbundets hovedbestyrelse

Send en mail til post@cyklistforbundet.dk med max 5.000 anslag, hvor du besvarer følgende spørgsmål:

• Erfaring fra Cyklistforbundet og andet organisationsarbejde

• Uddannelses- og erhvervserfaring

• Mine fokusområder og hvilke opgaver kan jeg bidrage med som bestyrelsesmedlem

• Hvor ser jeg Cyklistforbundets udvikling om fem år og på længere sigt

• Vedhæft gerne et billede.

Når du stiller op til hovedbestyrelsen, får du din rejse betalt. Husk at tilmelde dig til landsmødet.

Arbejdet i hovedbestyrelsen

Få indflydelse - kom til landsmøde 2020

På landsmødet er du med til at lægge rammerne for Cyklistforbundets arbejde det kommende år. Landsmødet foregår lørdag den 31. oktober på Mødecenter Odense.

Gå til invitation og tilmelding

Det arbejder vi for

Vi arbejder for at gøre cyklen til det oplagte og trygge valg i hverdagen og for at skabe en sund og bæredygtig verden med cyklen som løftestang.

Det arbejder vi for

Landsmøde 2019

Cyklistforbundets medlemmer valgte på landsmøde 26.- 27. oktober ny hovedbestyrelse og vedtog budget og arbejdsprogram for det kommende år.