Støt arbejdet for cykelsagen

Danmark har brug for flere cyklister, og danske cyklister har brug for bedre cykelforhold. Det arbejder vi ihærdigt for. Du kan støtte Cyklistforbundets arbejde for cykelsagen på mange måder.

Valgfrit enkeltbidrag

Skattefradrag: Når du støtter med et valgfrit bidrag, kan du trække beløbet fra i skat: Sådan gør du

Støtter du med 200 kr. eller over: Så beder vi dig hjælpe os med at dokumentere din donation over for Skat. Det tager kun ganske gå minutter: Se hvordan og hvorfor

Medlemskab

  • Bliv personligt medlem og få adgang til medlemsfordele og indflydelse på Cyklistforbundets arbejde

  • Bliv firmamedlem og bliv en vigtig og synlig del af arbejdet for en sund og bæredygtig verden

Bliv samarbejdspartner

  • Bliv samarbejdspartner - fx som præmiesponsor til en af vores store, landsdækkende kampagner eller partner på medlemsfordele til vores ca. 15.000 medlemmer

Din støtte vil gøre en kæmpe forskel

Vi får med vores kampagner og indsatser børn og voksne op på cyklen. Vi støtter andre - fx kommuner og virksomheder - i at bakke op om hverdagscykling. Vi arbejder politisk for bedre og mere trygge forhold for cyklister.

Størstedelen af vores indtægter er fonds- og puljebevillinger. Det er penge, der er øremærkede til specifikke projekter og kampagner - for eksempel vores kampagner Vi kan Cykle! og Alle Børn Cykler, hvor over 100.000 børn cykler med år efter år.

Når du støtter os, er du med til at sikre, at vi fortsat kan arbejde politisk for cykelsagen. Lad os bruge cyklen som løftestang til en sund, grøn og bæredygtig verden. Lad os sikre gode og trygge forhold for alle cyklister i byer og på landet.

Medlemsfordele

Som medlem af Cyklistforbundet får du rabatter, indflydelse, medlemsmagasin og juridisk bistand ved en cykelulykke.

Se alle medlemsfordele

Det arbejder vi for

Vi arbejder for at gøre cyklen til det oplagte og trygge valg i hverdagen og for at skabe en sund og bæredygtig verden med cyklen som løftestang.

Det arbejder vi for

Til forældre

Du kan gøre meget for at hjælpe dit barn godt i gang med at cykle. Vi har samlet vores bedste råd til cykeltræning, guides og cykellege.

Gå til forældrehjørnet