Cyklistforbundet kalder alle kulturetape're:

Støt cykelsagen og tag cyklen til en grønnere verden

Lad os sammen gøre cyklen til et trygt valg i hverdagen. Lad os sammen skabe en grøn, sund og bæredygtig verden.

Glæder du dig over at kunne tage cyklen gratis med i S-toget? Glæder du dig over nye og bedre cykelstier? Det gør vi - og fortsætter arbejdet for, at det skal være nemt og trygt at være cyklist.

Vi kæmper for at gøre cyklen til hverdagens attraktive transportvalg - og for at bruge cyklen som løftestang til en grøn, sund og bæredygtig verden.

Din støtte er vigtig - for det bliver mange steder i Danmark stadig mere usikkert at være cyklist, og flere og flere vælger cyklen fra.

Sammen er vi stærke

| Tak for din støtte | Vil du have dit dit støttebeløb trukket fra i skat - se her hvordan. |


  • KULTURETAPEN: TAG CYKLEN TIL KULTUREN
    Cyklistforbundet ønsker alle kulturetape're god festival. Nyd de unikke cykelruter ud til kulturelle oplevelser, koncerter, events, madoplevelser og kunst, når Kulturetapen inviterer københavnerne, deres venner og byens turister på tur den 8.-12. september 2021.

    Se program og øvrig info på www.kulturetapen.dk


Danmark har brug for flere cyklister, og cyklister har brug for bedre forhold. Vær med til at give cykelsagen en stærkere stemme.

SE OGSÅ

Bliv medlem

Medlemsfordele

Som medlem af Cyklistforbundet får du rabatter, indflydelse, medlemsmagasin og juridisk bistand ved en cykelulykke.

Se alle medlemsfordele

Det vil vi

Det arbejder vi for

Vi arbejder for at gøre cyklen til det oplagte og trygge valg i hverdagen og for at skabe en sund og bæredygtig verden med cyklen som løftestang.

Læs Cyklistforbundets manifest

Aktuelt

Få nyhedsbrevet

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve. Så får du fif og inspiration til livet som cyklist og kan følge med i arbejdet for cykelsagen.

Se vores nyhedsbreve