Tak, fordi du gerne vil støtte vores arbejde

Du hjælper os med at give cykelsagen en endnu stærkere stemme.

Der er mange måder at følge med i cykelsagen på. Hvis du ikke allerede er det, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du kan også følge os på Facebook, Twitter, LinkedIn og Instagram.

Endnu en gang tak.

17. januar 2021

Elever som trafikeksperter

Elever i Horsens har skabt bedre trafiksikkerhed for cyklister og gående på deres skole. Cyklistforbundet og Trafik i Børnehøjde efterlyser flere indsatser, der involverer eleverne i arbejdet med trafiksikkerhed.

Læs artiklen

13. januar 2021

Cykelvæksthuset skal få flere virksomheder til at vælge cyklen

Flere medarbejdere, der cykler til arbejde, og mere gods, der transporteres med ladcykler. Cyklistforbundets nye rådgivningscenter styrker den grønne omstilling ved at flytte bilture til cykelture

Læs artiklen

5. november 2020

Folkesundhedslov for et mere lige Danmark

57 organisationer, herunder Cyklistforbundet, afleverer fælles appel til regeringen og Folketinget om en folkesundhedslov. En folkesundhedslov vil skabe et sundere, mere lige og bæredygtigt Danmark.

Læs mere

2. november 2020

Jens Peter Hansen ny landsformand

Cyklistforbundet skal i 2021 især arbejde for bedre fremkommelighed for cyklister, flere unge på cyklen samt cyklen og den grønne omstilling. Ny hovedbestyrelse, ny landsformand og nyt arbejdsprogram vedtaget på årets Landsmøde.

Læs artiklen

2. november 2020

Lokal fighter får prisen Årets Cykeldynamo 2020

Reni Hatting får prisen for sin vedholdende indsats med at forbedre forholdene for cyklister i Esbjerg Kommune. Reni Hatting har i særlig grad kæmpet for flere sikre skoleveje til kommunens børn.

Læs artiklen