Tak, fordi du gerne vil støtte vores arbejde

Du hjælper os med at give cykelsagen en endnu stærkere stemme.

Der er mange måder at følge med i cykelsagen på. Hvis du ikke allerede er det, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du kan også følge os på Facebook, Twitter, LinkedIn og Instagram.

Endnu en gang tak.

29. maj 2020

Børn skal få Danmark op på cyklen

Hvordan skal vi få flere til at cykle? Cyklistforbundet og Kids Island inviterer til sommer-iværksætter-camp for børn under overskriften 'grøn omstilling på to hjul - hvordan'. Tilmelding åben nu.

Læs artiklen

20. maj 2020

VI CYKLER TIL ARBEJDE sammen hver for sig

Cyklistforbundet inviterer til opvarmningscykling forud for sensommerversionen af VI CYKLER TIL ARBEJDE. Få et godt alternativ til kollektiv trafik i genåbningsfasen af Danmark.

Læs artiklen

14. maj 2020

Bondam til borgmestre: Ommøbler byerne

Efter coronakrisen skal vi gentænke byerne og skabe bedre rammer for, at borgerne vælger en aktiv og bæredygtig transport i hverdagen. Det skriver direktør Klaus Bondam i et brev til landets borgmestre.

Læs artiklen

13. maj 2020

Cyklistforbundets cykelture i en corona-tid

Hold afstand og del ikke cykelpumpe eller andet udstyr med andre. Efter en periode med aflyste cykelture på grund af corona inviterer Cyklistforbundets frivillige igen til fælles cykelture over hele landet.

Læs artiklen

6. maj 2020

Hjælp landdistrikter til cykelturisme og vækst

Cyklistforbundet efterlyser sammen med Landdistrikternes Fællesråd og Dansk Cykelturisme en akutpulje til cykelturisme i landdistrikterne. Puljen skal sikre, at vejene allerede i år geares bedre til at tage imod sommerturister.

Læs artiklen